Astrofon21

LINIJE-Ji Djing Heksagram 10 Lu Mudro postupanje

9 na dnu: Jednostavno ponašanje – napredak bez greške. Dok napredujete ka svom cilju, oslonite se na svoje suštinske vrline u PONAŠANJU. Ne pokušavajte da izvučete korist iz odnosa sa drugima, nego nastavite da održavate prijateljske odnose. Ako ste preduzeli nešto, nastojte da se ne obavezujete. Vaš položaj nije visok. Jednostavnost u ponašanju sprečiće greške i omogućiti vam napredak.

9 na drugom mestu: Pustinjak mirno stupa svojom stazom. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Trudite se da o sebi ostavite utisak skromnosti i umerenosti. Ne očekujte mnogo i ne zahtevajte ništa. Ne uplićite se u tuđe planove i ne gajite ambiciozne ciljeve. Tako će vam se sve posrećiti.

6 na trećem mestu: Jednooki čovek ipak može da vidi. Hromi čovek ipak može da korača. On stupa na rep tigra, koji ga ujeda. Propast. Tako ratnik nastupa za svog gospodara. Niste na visini svojih ambicija. Samovolja sa vaše strane mogla bi odvesti u propast. Ovakvo PONASANJE je prikladno samo za nekoga ko je spreman da se žrtvuje za nadređenog.

9 na četvrtom mestu: On stupa na rep tigra obazrivo i bez straha. Na kraju – sreća. Ukoliko budete napredovali s velikom opreznošću, sada možete preduzeti i opasne poduhvate.

9 na petom mestu: Odlučno nastupanje. Istrajnost može da odvede u nevolju. Ono što nameravate da učinite je opasno, ali sama svest o opasnosti daće vam snagu da uspete. Vreme zahteva čvrstu predanost. Ukoliko ne gajite pravu predanost u svom srcu, treba da ponovo preispitate svoj put.

9 na vrhu: Ako pazi kako nastupa i vodi računa o predskazanjima, ostvariče najvišu sreću. Dobro razmotrite šta ste do sada postigli svojim ponašanjem u ovoj situaciji. Ako ste na pravom putu, videćete to po dobrome koje je ono proizvelo. Vreme je za ponovno preispitivanje svojih ciljeva. Posmatranjem prošlosti možete sada zaviriti u budućnost.

TUAN DŽUAN
U ovom heksagramu (LI: Nastupanje) slabo stupa na jako. “Iako stupa na rep tigra, tigar ga ne ujeda.” Jer je tigar radostan i odgovara na volju neba. Otuda “uspeh”.
Jaka središnja linija (u gornjem trigramu) zauzima ispravan položaj. Ona zauzima mesto najvišeg vladara i ostaje bez greške: njena dela zrače blještavu svetlost.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM