Linija srca na dlanu-Raspolažete zdravim razumom

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema hiromantiji, linija srca važan je pokazatelj osećajnosti i svega onoga što se vrti oko ljubavi. Ona je odgovorna za to hoćete li i kako biti voljeni i voleti. Ona započinje ispod kažiprsta ili srednjeg prsta te se proteže do ruba dlana sa strane malog prsta. Ukoliko vaša linija srca započinje ispod srednjeg prsta rođeni ste da budete vođa, ambiciozni, samostalni, inteligentni te imate izražene osobine prosuđivanja i donošenja odluka. Manje ste osećajni i hladni prema drugima. Ukoliko vaša linija srca započinje između srednjeg prsta i kažiprsta ili ispod kažiprsta onda se obzirni i nežni prema drugima. Uz to ste i neodlučni, odnosno oprezni kada su drugi u pitanju, ali ste osoba od poverenja. Raspolažete zdravim razumom kada odlučujete. Ukoliko vaša linija srca započinje između kažiprsta i palca, osoba ste puna strpljenja, brige, dobronamerna i meka srca. Ako linija počinje neposredno ispod kažiprsta, onda ste zadovoljni vašim ljubavnim životom. Ako počinje ispod srednjeg prsta, ukazuje na sebičnost i materijalizam kada je ljubav u pitanju. Ako je linija ravna i kratka, imate visok seksualni nagon i niste preterano romantični. Ako linija započinje odmah između kažiprsta i srednjeg prsta, znači da svoje srce dajete suviše lako. Ako se linija spušta prema dole, znači da imate slomljeno srce. Ako je linija dugačka i krivudava, znači da lako iskazujete svoje emocije. Linija koja je paralelna s linijom glave otkriva osobu koja se dobro nosi sa svojim emocijama. Ako je vaša linija talasasta, dobar ste ljubavnik, ali vam nedostaje ozbiljnih odnosa. Krug na liniji se odnosi na razdoblje depresije u vašem životu. Sitne linije koje se protežu iznad linije ljubavi su znak sreće u ljubavi, a linije koje se protežu ispod linije ljubavi su znak razočaranja.
(cafe.hr)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK