Astrofon21

Lilith u konjunkciji sa Suncem-egoističke tendencije mogu da se primete!

Skloni ste hvalisanju ličnih dostignuća, u čemu ponekad možete i da preterate, tako da se može desiti da vas okolina ponekad gleda sa podsmehom. Razmislite da niste prema partneru lažno darežljivi, očekujući uvek neku protiv uslugu za svoje, nazovi, dobročinstvo. U ponašanju znate da budete i raskalašni, i ponekad i neukusni, tako da vređate partnerovo poimanje morala.
Lilit u konjukciji sa Suncem uvećava na još veći stepen nego obično osnovne solarne kvalitete, interesovanja i talente. Ona uvećava snagu volje i dodaje izvesnu posebnost osobi koja je izdvaja od drugih.

Sunce u konjukciji s Lilit daje jako prisustvo neukrotive volje. Vi ste jak individualista, tu nema greške, koji, dok ne baš pokušavate da zasenite druge, mora da postanete jedinstveni da bi se razlikovali od drugih. Ne možete da sačekate poređenje sebe sa drugima, već više volite da svaka osoba stoji u svom svetlu a naročito vi. Iako možete da se tako ponaša, u zavisnosti od horoskopa, vi ne možete potpuno svoju volju da podredite grupi na duže vreme bez unutrašnjeg nagrizajućeg nezadovoljstva koje se rađa u vama. Ono će, pre ili kasnije, da eksplodira u akciji ili u rečima koje će vas na kraju osloboditi senke za koju osećate da vam je nečiji ego nameće, čak i ako je to samoporažavajuće. Može izgledati da se rekcija pojavila niotkuda i nesnosno zbunjuje, čak i izluđuje one oko vas. Nije razlog toliko neka nezavisnost koju vi zahtevate, koliko je to pravo da se bude drugačiji koje vi morate da zadovoljite u sebi, kao i da vas drugi priznaju. Vi razumete kritike na svoj račun ako su osnovane na onome što radite s nepristrasne tačke gledišta, ali nikad zato šta drugi očekuje od vas nešto s lične tačke gledišta. U poslednjem slučaju možete odreagovati potpuno neverovatno, kao da je neko hteo da vam uskrati Božija prava kraljeva. Na emocionalnom nivou možete biti egoistični kao što možete biti ljubazni i ljupko smerni kada ste nelični. Lilit izvlači ekstreme na svakom nivou.

Iz jednog ili drugog razloga vi ste istaknuti i možete biti najlojalniji prijatelj ako neko ne pokuša da dominirate nad vama. Sasvim suprotno, ukoliko to neko pokuša, vi ćete ga, u zavisnosti od horoskopa, ili izbaciti iz vašeg života iako možda nećete biti svesni da se to događa, ili iznenada reagovati na jedan nagao, čak i okrutan način tako što ćete se osloboditi njegovog prisustva za sve praktične svrhe. Vi privlačite ekstremna osećanja drugih da biste im se divili, ili ih sledili i da se udalje da biste izbegli njihovo čudno zajedljivo prisustvo.

Ilustracije radi, kao i osobe koje imaju aspekte Lilit i Urana kojima je potrebno da se raduju slobodnim budućim društvima (da bi održali svoj um otvorenim), osobi s aspektima Lilit–Sunce nije samo potrebno, već je za nju rezervisano pravo da individualno ili kreativno izražava i radi ono što hoće, ili da zablista ili propadne sve dok je to na način svojstven njima. U mnogim slučajevima skloni su da privuku osobu koja će da im ljubi stopala za ono što rade, sve dok dovoljno ne zaborave na sebe (da se depersonalizuju) da bi se uspešno uzdigli iznad toga i nastavili svoj put ka većem kreativnom izražavanju. To izgleda kao da su našli svoje mesto pod suncem. Inače, oni su stalno u poziciji da dele počasti sa tom naročitom osobom. To je skromno ali privlačno iskustvo, mada im je ono potrebno zbog veće emocionalne perspektive i objektivnosti u odnosu na sebe.

Nisu toliko uključeni u fizičko ili emocionabio staranje o deci i njihovom podizanju (van onoga što je potrebno) koliko su uključeni u njihov intelektualni ili kreativni razvoj. Ne može se reći da oni ne ispunjavaju svoje roditeljske dužnosti. To zavisi od ostalih faktora u horoskopu. Jedino treba reći da se njihov odnos sa decom sastoji u ohrabrivanju veće individualnosti u svakom od njih da bude najbolji koliko može kada je upitanju njihov um ili talenat. Ukoliko nema takve komunikacije, imaju problema sa decom i mladim osobama.

Naravno, kada su u pitanju oštri uglovi, kada je ponašanje negativno ili naivno, egoističke tendencije mogu da se primete, jer Lilit tada preterano uvećava samovažnost u karakteru. Postaju impresionirani sobom. U tom slučaju mogu biti sporadično dominantni nad onima koji neće da se priklone njihovoj volji. Ali u područjima gde su nadmudrili svoj ego oni su neverovatno talentovani i veličanstveni, jer oštri uglovi daju podsticaj pozitivnoj energiji kada su zrelo vođeni. Potrebno je da se depersonalizuju da bi savladali sofisticiranje Lilita koji iznosi na videlo jedan ogroman kreativni potencijal.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM