Astrofon21

LIČNOST I KARAKTER-Vodolija opšte karakteristike(ASTRO)

Vodolija je kuća Saturna, čija je priroda topla, vlažna, vazdušna i sangvinička. Prvi dekanat pripada Veneri, drugi Merkuru, treći Mesecu. Pripada mu visoko drveće i tekuće vode, a od ljudskog tela potkolenica. S obziron na to da je Vodoliji dodeljen Uran, planeta izvan astrološkog kruga, ovim znakom se često manipuliše u astrologiji.

S jedne strane, Vodolije mogu da budu stidljive i mirne, a s druge, ekscentrične i energične. Ali, u oba slučaja su veliki mislioci koji rado pomažu drugim ljudima, veoma su inteligentni i imaju jaku intuiciju. Iako su prilagođeni energiji koja ih okružuje, Vodolije često imaju potrebu da pobegnu od svega, da se izvesno vreme osame i tako obnove energiju. Kao vazdušni znak, Vodolija koristi um u svakoj prilici, ali ukoliko nema motivaciju ili mentalnu stimulaciju, njoj je dosadno i neće moći da ostvari najbolje rezultate.

Saturn, vladajuća planeta Vodolije ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali predstavnicima ovog znaka daje i vizionarske kvalitete, odnosno u stanju su da proniknu u budućnost i znaju tačno šta će raditi za pet ili deset godina. Takođe, Saturn im je podario moć brze i lake transformacije, zbog čega su poznati kao mislioci, progresivci i manipulatori. Najveći problem za Vodoliju je osećaj da je ograničena ili sputana, jer ima izraženu potrebu za slobodom i uvek će težiti da osigura slobodu govora i kretanja. Vodolija ima reputaciju hladne i bezosećajne osobe, ali to je samo njen odbrambeni mehanizam protiv prerane bliskosti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK