Ličnost i karakter-Jarac opšte karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Deseti znak zodijaka, znak Jarca u kojem počinje nova kalendarska godina, najviše se poistovećuje sa Saturnom, vladajućom planetom. Jarac je kuća Saturna i egzaltacije Marsa na 28. stepenu. Prvi dekanat pripada Jupiteru, drugi Marsu, a treći Suncu. Njegova priroda je hladna i suva, zemljana, crne žuči; ženski, noćni, tropski znak. Poseduje dve esencije i dve prirode. Prva polovina je zemljana i suva, ponekad ukazuje na jahanje životinja i neuspeh u začeću, dok je druga polovina vodena i pripada moru, bogata je decom, često blizancima i devojčicama. Ovom znaku pripadaju zemlja, zemljoradnja, trava i zemljani insekti. Jarac je razvratan, slabog glasa, sklon besu, obazriv, gospodar snalažljivosti, sa mnogo briga, mračan i požudan. Od ljudskog tela pripadaju mu kolena. Zubi i kosti su im najosetljiviji, pa bi ovim organima trebalo da posvete najviše pažnje.

Jarac je prvi kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti. Ovaj praktičan znak voli da se bavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom tako i na poslovnom planu. Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću.Kao za Bika i Devicu, takođe zemljane znake, i za Jarca su najveće životne vrednosti tradicija, porodica i sve što život čini disciplinovanim. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer u biznisu. Saturn je vladajuća planeta Jarca, poznata po zabranama i ograničenjima, ali pomaže da se apstraktne ideje konkretizuju i sprovedu u delo. Uticaj Saturna čini Jarčeve praktičnim, često štede novac za budućnost i spremni su na velika odricanja i mukotrpan rad da bi ostvarili svoje planove. Trude se da samo sopstvenim iskustvom stignu na vrh, a njihova ozbiljnost i nezavisnost čini ih preduzimljivim čega god da se late. Majstori su u dokazivanju da su samo oni u pravu.

U komunikaciji sa saradnicima problem može da nastane ukoliko je Jarac prinuđen da bude veoma blizak sa saradnicima. Tvrdoglav je i teško prihvata različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da kontroliše saradnike ili da im nameće sopstvene vrednosti. U prirodi Jarca je da misli da samo on zna kako se rešava neki problem, ali moraju da nauče kako da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu da ih osuđuju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €