Astrofon21

LIČNI BROJ – 9 – DEVET/NUMEROLOSKA KARTA-numerologija predviđa budućnost!

Broj devet je jedini broj koji ima sposobnost samoreprodukcije, jer pomnožen bilo kojim brojem, on ponovo reprodukuje sebe.

9×2=18=1+8=9

Osobe ovog broja imaju spiritualne sposobnosti i altruističke sklonosti i nadahnutosti. One se mogu posvetiti humanitarnim delatnostima na dobrobit mnogih siromaha, bolesnika, uopšte ljudi sa hendikepom. Njihova čovekoljubivost može se izraziti kroz lekarsku profesiju, donatorstvo, razne vrste pokroviteljstva, kao i naučno i umetničko stvaralaštvo u funkciji dobrobiti čovecanstva. Imaju sposobnost integracije u celinu, nesebično davanje, čovekoljublje i milosrđe.

Osobe broja 9 mogu se integrisati u duhovnim zajednicama poput manastira i u molitvi i postu razvijati svoju duhovnu dimenziju. Treba da se čuvaju preterane osećajnosti i negativna iskustva svog života relativizuju da bi se sačuvali od ozleda svoje ranjive duše. Ne treba previše da prinose sebe na žrtvenik radi koristi i dobrobiti drugim ljudima. To je pravi način da se održi psihička celina i ravnoteža, a izbegnu bolne duševne rane.

Altruisti, milosrdni, univerzalni, nedvosmisleni, skloni opraštanju, inspirisani, umetnički nadareni, dramatični, skoro savršeni, svesni pripadnosti svetu, sinergetični…

Vladajuće planete NEPTUN

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM