Astrofon21

LIČNI BROJ – 2 – DVA/NUMEROLOSKA KARTA-numerologija predviđa budućnost!

Broj dva simbolizuje dualizam, životni princip dvojnosti ili udvojenosti. Prijemčiva, osećajna, prilagodljiva i osetljiva dvojka lako se integriše sa individualno snažnom i dominantnom jedinicom.

Osobe broja dva su maštovite, umetnički obdarene i pomalo romantične prirode koje teže skladnim odnosima sa ljudima u okruženju i svetom uopšte. Poseduju naglašen smisao za partnerstvo i zato su neka vrsta “spiritus movensa” kada nastupaju u ekipnom i timskom radu i delovanju. Mogu biti odlični saradnici i drugovi od poverenja u međuljudskim i poslovnim odnosima . Nedostaje im višak energije za aktiviranje idejne inventivnosti i njene realizacije u spoljnom okruženju. Ovaj nedostatak dvojka kompenzuje svojim mentalno-emotivnim kvalitetima i ima sposobnost da se na suptilno pozitivan način upliće u brojne ljudske interakcije.

Preterana osetljivost, prijemčivost i razumevanje osoba u okruženju može izazvati povišen altruizam, ponekad do samoporicanja. Zato je neophodno da dvojka ove pozitivne i korisne osobine po svet i ljude u okruženju ograniči. Mora biti svesna svoje prenaglašenosti u realizaciji združenih ideja sa svojim partnerima, kao i povremene pritajene kolebljivosti u preduzimanju konkretnih akcija.

Uravnotežena, diplomata, ženstvena, prilagodljiva, ritmična, plemenita, skladna, prijemčiva, obzirna, druželjubiva, miroljubiva, ljubazna, misaona, fleksibilna, sklona saradnji…vladajuća planeta MESEC

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM