Astrofon21

LIČNI BROJ -1 -JEDAN/NUMEROLOSKA KARTA-numerologija predviđa budućnost!

Sve u prirodi, svetu i životu počinje brojem jedan i zato on predstavlja univerzalni broj svega, a time i samog sistema brojeva. Simbolizije osobine izrazite individualnosti, stvaralačkih stremljenja i pozitivnih opredeljenja prema svetu i ljudima.

Osobe sa ovim brojem poseduju osećaj samosvojnosti zbog čega su nekad sklone dominantnoj poziciji u odnosu sa drugim ljudima.Teže da složene životne situacije rešavaju na svoj originalni način. Prema svetu i ljudima odnose se hrabro čak i odvažno zbog čega se rado odazivaju izazovima nepoznatog. Spremne su da preuzmu ulogu vođe koji zna tačno šta hoće i bez obzira na prepreke streme ka odabranom cilju. Stalo im je do ugleda i poštovanja u porodičnom i poslovnom okruženju. Jedinica je bogati arsenal invencija. Preterana ambicija nije im na korist, jer u slučaju neuspeha na nekom od životnih planova mogu postati razdražljivi i neurotični. Ipak eventualni neuspesi remete psihološku ravnotežu za kraće vreme.

Za osobe koje uspevaju, veoma je važno da kontrolišu svoje težnje za dominacijom kako bi obuzdale eventualnu agresivnost i aroganciju prema okolini. Treba da racionalno procene domet svojih potencijala u odnosu na brojne izazove njihovog životnog puta. Kada dosegnu željene ciljeve njihov egocentrizam biva obojen notom šarma, zbog čega postaju simpatični.

Muževan, inventivan, hrabar, ambiciozan, organizovan, lider, preteča, sampouzdan, usredsređen, originalan, istraživač, takmičar, snažne volje, snalažljiv, samosvojan. vladajuća planeta SUNCE

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM