Astrofon21

Leteća zvezda 2 – zvezdu bolesti…. Feng Shui element ove zvezde je Drvo i time odgovara jugozapadu….

Feng Shui element ove zvezde je Drvo i time odgovara jugozapadu što stvara potrebu za neutralizacijom ove prenaglašene energije koja bi se mogla negativno odraziti na zdravlje ukućana.
Neutralizacija
Kako biste neutralisali nepovoljne faktore uvedite elemenat Metal koji slabi energiju Zemlje. Možete u ovaj sektor plasirati dekorativnu metalnu posudu, ili metalnu figurinu Wu Lou, set od 6 kineskih novčića, ili bilo koji metalni dekorativni okrugli predmet. U Jugozapadni sektor je tokom 2022. takodje povoljno postaviti slanu vodu ili makar posudu čiste vode (koju ćete održavati čistom).
Izbegavajte elemente Vatre i dekorativne predmete sa ovim dominantnim elementom, jer Vatra će ovaj elemenat povremeno tokom godine osnaživati (Vatra hrani Zemlju). Izbegavajte u ovim prostorijama jako osvetljenje, dominirajuće oblika trougla (elemenat Vatre) u dekorativnim elementima, kao i paljenje sveća ili mirišljavih štapića.
Vaš Jugoistok dekorišite bojama Vode i elementima Metala (plava, crna, bela, siva, metalik).

Leteća zvezda 3 nalazi se tokom 2022. u Istočnom sektoru što ovaj deo prostora čini izazovnim. Energija ove zvezde je povezana sa neslaganjem i konfliktima stoga se potrdite da poboljšate energiju u ovom delu kako biste izbegli probleme u odnosima.
Eelement ove zvezde je Drvo, a obzirom da Vatra i Metal slabe energiju Drveta biće neophodno da se fokusirate na jačanje ovih elemenata u Istočnom sektoru tokom 2022. godine., kako biste neutralisali negativne efekte ili makar minimizirali njene negativne potencijale.
Neutralizacija
Preporuka je da sektor Istoka dekorišete dominantnim elementima Vatre, crvenim i purpurnim detaljima, svećama i jakim osvetljenjem, dekorativnim predmetima oblika trougla, možda čak i omoti od knjiga u jarko crvenoj boji. lampa ili mnoštvo crvenih jastuka. Izbegavajte Vodene i Drvene elemente u ovom sektoru tokom 2013. godine i ograničite prisustvo plave crne, zelene i smedje boje. Takodje izbegavajte dekorativne elemente kao što su biljke tipa veliko drvo ili veliko ogledalo (elemenat Voda). Prisustvo Bude je odličan Feng Shui lek koji ublažava negativnu energiju ove zvezde. Takodje izbegavajte buku, postavljanje TV aparata ili računara u ovaj sektor – ne želite da ga aktivirate već samo da kreirate snažnu i postojanu energiju Vatre ali izbegavajte ekstremno prenaglašavanje. Pronadjite taj specifični balans koji neće dozvoliti da vatreni element bude okidač za bučne rasprave.

I Centralni sektor je tokom 2022. pod uticajem negativnih energija – Leteća Zvezda 5 Žuta Zvezda može delovati provokativno i ukoliko ne povedete računa o ovome može doneti nepovoljne dogadjaje. Izazovna energija godišnje Zvezde pripada elementu Zemlja stoga je povoljno uvodjenje feng shui elementata Vode i Metala kako bi oni oslabili dominirajući elemeat Zemlja. Neutralizacija
U centralni deo prostora postavite posudu sa slanom vodom, posudu sa čistom vodom ili u najboljem slučaju dekorativnu tablet fontanu ili akvarijum. Metalne zvončiće (6 metalnih cevčica) ili teške metalne ornamente takodje možete koristiti tokom čitave 2013., kao i set od 6 metalnih kineskih novčića, metalnu ili drvenu figurinu Wu Lou, metalno zvonce ili posudu, metalnu figurinu Chi Lin… Budite kreativni i koristite različite metale i kombinacije metala kao što su zlato, srebro, bakar, mesing….
Izbegavajte boje i elemenat Vatre (crvena, purpurna, žuta, magenta ili oranž), kao i sve boje Zemlje (sve zemljane i boje peska). Izbegavajte oblike elementa Vatra (trougao) i predmete (sveće, mirišljave štapiće). Centralni sektor vašeg doma ili kancelarije je najbolje da bude dekorisan oblicima i bojama elemenata Metal i Voda, bela i siva (Metal) i plava i crna (Voda).
Figurina Kwan Yin, ili feng shui statua Zmaja su takodje vrlo povoljni za centralni deo. Kada je centralni deo pod izazovnim energijama zbog uticaja Leteće Zvezde najbolja preporuka je da obezbedite spokoj i tišinu u ovom sektoru, izbegavate aktivaciju glasnom muzikom, ili smeštanjem TV ili muzičkih uredjaja.

Zapadni sektor doma ili kancelarije je tokom 2013. pod izazovnim uticajem Leteće Zvezde 7, koja je povezana sa faktorom bezbednosti. Elemenat Zvezde 7 je Metal i pojačava elemenat sektora u kom gostuje. Fokusirajte se na Vodeni elemenat i aktivatore koji slabe energiju Metala, izbegavajte Zemljane elemente jer Zemlja čini Metal još snažnijim.
Neutralizacija
Dekorišite ovaj sektor bojama Vode (plava i crna) i raznovrsnim dekorativnim predmetima kao što su jastuci, lampa, podna prostirka ili zavesa. Nešto manje poznat feng shui lek je figura ili motiv Nosoroga, koja se preporučuje kako bi neutralisala prisustvo ove zvezde, u najboljem slučaju neka to bude figura ili slika plave boje kako bi uvela neophodni elemenat Vode. Slon je simbol energije i takodje će povoljno uticati ukoliko ga kombinujete sa preporučenim smernicama.
Izbegavajte snažno prisustvo elementa Metal, bilo u bojama (bela i siva) ili dekorativnim elementima, kao i Zemljane elemente, sve zemljane boje i plasiranje kristala, grnčarije.
U svim izazovnim sektorima tokom čitave 2013. godine obezbedite tišinu, izbegavajte renoviranje i buku.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM