Astrofon21

Lemurija starija zemlja od Atlantide

Platonov mit privukao je mnoge naučnike, ali i teozofe, antropozofe, jogije i mističare da tragaju za istinom, koji tvrde da imaju pristup još starijim dokumenatima koji dokazuju postojanje Atlantide, otkrivani širom sveta, naročito u Indiji, Tibetu i centralnoj Americi, koji dokazuju postojanje Atlantide. Najčuvenije je delo „Akaški izveštaj”, iz čijeg sadržaja Austrijanac Rudolf Štajner prenosi podatke o Atlantidi i još starijoj zemlji Lemuriji. Štajner je ubeđen da su stanovnici kontinenta,koji danas navodno leži ispod voda Tihog okeana – u stvari preci Atlantiđana, od kojih potiče moderan čovek. Specifična karakteristika Lemurijanaca, osim izgleda i visine, je i u tome što su „prema izveštajima“, pored kulturnog nivoa pećinskih ljudi (živeli su u pećinama i iskopanim rupama), imali moć da prkose silama prirode i da uživaju u polnim odnosima sa bogovima. Vodeći autoritet za Lemuriju bio je britanski teozof V.Skot Eliot, koji je 1906. godine izložio seriju mapa koje prikazuju obrise Atlantide i Lemurije u šest kritičnih faza njihove istorije, od pre oko 1.000.000 godina do 80.000 godina p.n.e. Eliot ne otkriva odakle je dobavio podatke iz tih atlasa, ali tvrdi da sva četiri predstavljaju Atlantidu. Što se tiče Lemurijanaca, Eliot tvrdi da su oni bili treća od sedam izvornih rasa. Prema njemu, prva izvorna rasa nije bila ljudska, nego formirana od „astralne materije”. Druga je bila približnija ljudskoj, ali tela „sačinjenih od etera”, dok je treća bila izvorna rasa, čiji su prvi predstavnici bili Lemurijanci, a razvila se u ogromna majmunolika stvorenja koja su živela na Marsu, Zemlji i Merkuru. Takav čovek životinja imao je izvesne fizičke karakteristike koje su otada bile izgubljene u procesu evolucije, kao što je, na primer, treće oko na potiljku glave ili stopala sa izduženim petama da bi mogao da hoda unatrag. Lemurijac je navodno, mogao i da uživa u dvostrukom seksualnom životu, budući da je bio hermafrodit. U kom periodu je taj biseksualni Lemurijanac postao Atlantiđaninrazdvojenih polova, koji predstavlja četvrtu izvornu rasu, to nije znao da odgovori. Eliot je još tvrdio da su Lemurijanci osnovali koloniju u zemlji Ašanti (današnja zapadna Nigerija), koja je bila toliko izolovana da se nikada nije mešala sa nižim tipovima (to jest, sirovim zverima), a da je evoluirala u zasebnu vrstu četvrte izvorne rase uz pomoć „Upućenog“ koji je došao sa planete Venere da bi poučio  nigerijske Atlantiđane o umetnosti i naukama civilizacije. Taj napredni Lemurijanac dovešće Atlantidu do njenog uspona tokom Zlatnog doba, pre oko 80.000 godina, kada su, tvrdi Eliot, koristili i avione na mlazni pogon, pa čak i one sa vertikalnim uzletanjem

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM