Astrofon21

Lav / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Ovo je kombinacija u kojoj moraju da se sažive snažna ličnost, jake volje, svesna sopstvene vrednosti, kakav je Lav, i popustljiva i elastična, ljubazne i uravnotežene prirode, karakteristična za Vagu. Tako se rađa osoba koja uvek sa lakoćom uspeva da zadobije i održi značajnu ulogu u životu i u odnosima sa ljudima. Često su njena interesovanja direktno usmerena na osvajanje čvrstih veza sa drugima, koje zna da koristi kako u pozitivnom, tako i u negativnom smislu, jer je sposobna da ponudi svoju zaštitu i podršku koliko i da ih primi i iskoristi.

Lepota do heroizma, zračeća elegancija, mondenska društvenost; to su glavna iskušenja Lava – Vage i atmosfere u kakvoj obicno živi. Ako je umetnik, ume da pokaže šta sve zna i vešto koristi svoje veze koje koristi s ljubavlju. Njegova prijatna autoritativnost ume da zauzme veoma važna mesta. Ako je dubok i iskren može da ode vrlo daleko u domenu gde je odlučio da se izražava, ali ako pati od površnosti, ako ga neodoljivo privlači sve ono što sija, pašće u zamku i sa prašinom u očima vešto će se truditi da se pokaže kao samodovoljan, tražeći načina da stekne ugled paradirajući bez mere na raznim otmenim mestima.

Ali, ako se koncentriše na samo jednu ambiciju i potrudi se da je intelektualno ostvari, ako dostigne vrhunac svoje snage, ovakva ličnost će se sa lakoćom prilagoditi uslovima života i ostaviti svoj trag. Čim pobedi jednu bitku, Lav – Vaga se baca u drugu, ne bi li se popeo još malo, zato što voli da se koristi svojim ugledom. Ovaj esteta ima sve šanse da mu se život – i privatni i javni – odvija kako treba. Ali, u većini slučajeva, on se trudi da izgleda elegantno, što će reći da izbegava da gazi po nogama drugih ljudi…

– Taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osećaj za pravdu i za razvoj odnosa sa drugim ljudima. Vaš šarm se širi iako se Vi baš nešto posebno i ne trudite. Imate autoritet ali umete da ga sprovedete vrlo nežno i neprimetno. Za razliku od ostalih Lavova, Vi znate kada treba da podelite pozornicu sa drugima, a kada da se prikažete u najboljem svetlu. Često ćete izazivati ljubomoru, ali ćete ipak imati veliki krug prijatelja.

Vi razmišljate pre nego što nešto kažete. Vrlo ste komunikativni, veoma emotivni i senzibilni – Vi ste najosećajniji i najzaljubljeniji od svih Lavova. Imate veliki smisao za estetiku i istančan ukus. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Iznad svega volite harmoničnu atmosferu, nesposobni ste da živite sami i morate stalno da se potvrđujete pred drugima. Šarmantni ste, želite da se dopadnete i uvek pokušavate da i mentalno i emotivno na neki način izbalansirate stvari.

Elegantni i prefinjeni, volite da budete okruženi lepim stvarima i lepotom uopšte. Vaše umetničke sklonosti su neosporne: muzika i slikarstvo Vas posebno privlače. Često se trudite da nametnete svoju volju i da sudite drugima. Ali, kako Vam je srce kao na dlanu, kako imate uvek dobru volju, druželjubivi ste i simpatični, onda Vam se oprašta to što niste uvek srećni sudija. Sreća Vam često ide u susret, iako je sudbina nesigurna…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK