Astrofon21

Lav – tip Francuz-Horoskop i kriminal (astrologija)

Lavovi, po izveštaju FBI, ne odaju se lako kriminalu, ali, ako se upuste, biće to u velikom stilu – ili da se obogate ili da se proslave. Astrološki, tipičan Lav svakako je Luj XIV, koji je samog sebe nazivao Kralj Sunce. Najviše glumaca rođeno je u ovom znaku! Interesantan je 22º, koji daje klovnove i zabavljače, pa i mnogo političara; kao i 28º koji u lošim aspektima daje izrazite nasilnike.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Benito Musolini (29. 7. 1883) – put od revolucionara, levo orijentisanog, do fašiste.

Napoleon (15. 8. 1769) – slavljen i proterivan, posle pohoda na Rusiju nikad više oporavljen, u svoje vreme nazivan Evropski mesar. Evropa ga je uglavnom mrzela, pa i dobar deo Afrike, ali je bilo Francuza koji su ga voleli. Bilo kako bilo, njegovo vreme obeleženo je osvajačkim ratovima. Iz priče jednog vojnog lekara, Napoleonovog savremenika, može se videti koliko je bio bezdušan. Naime, oko 300 vojnika bilo je zaraženo groznicom, i lekar je pitao Napoleona šta da radi, da li da ih izoluje i tako leči, ili da ih vrati u Francusku. Napoleonov odgovor bio je: „Sve ih spalite!“, što je i učinjeno uz prisustvo obojice – sablažnjenog lekara i Napoleona, zadovoljnog što je „rešio problem“.

Fidel Kastro (13. 8. 1926) – predvodio Kubansku revoluciju, još od 1959. godine na čelu države pod sankcijama, u kojima se voze oldtajmeri i koja se računa za jednu od najsiromašnijih, ali stanovništvu ne silazi osmeh s lica. Kako Kubanci kažu: „Dobili smo slobodu, ali smo izgubili doručak, ručak i večeru.“ Na Zapadu se Kastro smatrao za samog đavola, a neki drugi misle da je bio pravo oličenje postojanosti. Da li drugo ime za to beše tvrdoglavost?

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM