Astrofon21

Lav / Ribe-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Nije lako živeti sa ovom kombinacijom znakova. Toliko protivrečnosti u jednom biću. Pasivno držanje Riba spaja se u ovom slučaju sa prirodom kojom dominira aktivna volja Lava; dva potpuno suprostavljena karaktera prožimaju se u ličnosti često nesposobnoj da nađe onu pravu ravnotežu koja bi joj omogućila da spontano reaguje i učestvuje u životnoj borbi.

Kada se istovremeno „Ja“ potvrđuje i rasipa, vrlo često imamo posla sa potvrđenim rasulom. Pitanje je kako preći iz senke na svetlost, a ne odati se. Tako se Lav – Ribe traži i hoće da se nametne. On druge zanima zato što je složen i vrlo rado saopštava stanja svoje duše. Kada ne može da afirmiše sebe kao celovitu ličnost, kad ne može da pruži celovitu sliku sebe, on pokušava u očima drugih da valorizuje različite težnje koje su u njemu i sa izvesnim ponosom smatra da ima drugačiju psiholosku građu od običnih smrtnika.

Ta stalna želja da se pokažu, da blistaju iznad svojih mogućnosti, ta stalna briga da drugi misle o njima, ovakve osobe dovodi dotle da svoj društveni život stavljaju u povlašćen položaj i da tako upadaju u zablude. Ali, često time uspevaju i da izraze najbolji deo sebe, stavljajući se u službu nekog humanog, spiritualnog, osećajnog ideala ili posvećujući sebe bližnjima – na taj način uspevaju da ujedine osobine oba ova znaka. U tom slučaju one pokreću ideje svoga vremena, kristalizuju ih i oživljavaju. Ako mogu da daju neki smisao svom trajanju, one su zadovoljne i ako su korisne u nekoj stvari, imaju utisak da su uspele u životu.

Ipak, ovaj spoj spremnosti za akciju i sklonosti da se gubi u snovima, jasne svesti i ekstremne povodljivosti, ima očigledne posledice u ne uvek uravnoteženom načinu reagovanja ovih ličnosti. Nalazimo se, dakle, pred problematičnom i teškom osobom, na koju je moguće spolja uticati, mada je iznutra nesavitljiva…

– Ribe su dvostruki znak i postoje dva različita tipa. Prvi tip su delatni ljudi koji umeju da crpe energiju iz viših izvora, imaju dobru intuiciju, mirno i tiho rade, saosećajno i pomalo distancirano. Drugi tip čine sanjalice koje nisu u stanju da se suoče sa neuspehom pa onda neće ni pokušati da nešto učine, jer nisu sigurni u uspeh.

Koji god da ste tip, veoma emotivno reagujete na život – sa Ribama u podznaku Vaša prirodna toplina Lava poprima emocionalne tonove. Uvek ste obavijeni velom misterije. Ribe utiču na to imate najbolju intuiciju, da ste mekši i romantičniji, ali i najmanje jasni od svih Lavova. Vasš aduti su sanjalačke oči i seksualna privlačnost!

Treba se čuvati iluzija o sebi. Volite da se smatrate žrtvom. Mnogo sanjarite, ali ne zaboravite da s vremena na vreme treba sići sa oblaka na zemlju. Pokušajte da izrazite svoje emocije na pozitivan način, recimo, usmeravajući ih ka nekoj kreativnoj delatnosti. Samo ukoliko uhvatite korena u realnosti uspevaćete da izbegnete neke ozbiljne poteškoće i da se zadovoljite okolnostima. U tom slučaju, sve se može promeniti nabolje

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK