LAV-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pred Vama je novi period ličnog i profesionalnog usavršavanja, a do koje granice ćete želiti da napredujete često će zavisiti upravo od Vaše volje ili ambicija. Slobodno možete da pojačavate ličnu inicijativu pred saradnicima i da ističete ciljeve do kojih vam je posebno stalo, jer zahvaljujući Vašim kvalitetima mnogi oko Vas će zajedno sa Vama ubirati plodove Vaših zasluga. Imponovaće Vam novi uspeh i populatnost, ali nemojte zaboraviti da postoji i granica koju ne treba prekoračiti. Ono što Vi možete da izrazite i ostvarite poslovno ili privatno možda ne mogu mnogi u Vašem okruženju, a to ponekad predstavlja vrlinu, ali ponekad i određeni tert odgovornosti. Dobre moćnosti za širim uspehom ili napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici Vas očekuju početkom godine, zatim naročito tokom aprila, maja, oktobra i novembra meseca.
Bez obzira što ćete se osećati da ste unutar zatvorenog kruga, neće izgubiti mišljenje da ste puni talenata i da zaslužujete najbolje. Ova će Vam godina doneti šansu da u potpunosti prezentujete Vaš talent, i da uz pomoć sreće ostvarite svoje želje. Ako se u poslovnom okruženju ne kotirate baš najbolje, početkom 2021. godine pružiće vam se prilika da jednom zauvek zapečati vaš položaj na poslu. Da biste napredovali morate pokazati vaš preduzetnički duh i samonicijativu.
Na poslovnom planu ne očekujte previše. Kvadrat Saturna upozorava da izbegavate konflikte sa kolegama jer on neće doneti ništa dobro, naprotiv odvešće u kontra pravcu i može ozbiljno ugroziti mukom stečenu dobru reputaciju. Budite strpljivi i pouzdani, vredno radite i nakon teškog početka godine ostatak može proteći dosta burno! Promocije, priznanja, pažnja … sve stvari za koje Lav živi. Ovakva vrsta uspeha će se nastaviti tokom cele godine, što će senajviše odraziti na nove ideje ili nastavak projekata koje ste zanemarivali u poslednje vreme. Započinjanje novog posla ili poboljšanje starih odnosa može doneti veliki uspeh. Najbolji savet za 2021. je da nastavite da tražite nove mogućnosti, zato što možete jako puno od toga dobiti. Ako nešto ne ide kako treba nemojtegubiti vreme već situaciju sagledajte iz drugog ugla. Godišnji horoskop za Lava 2021. pokazuje da ćete imati puno uspeha u ovoj godini, tako da, ako se jedna opcija zatvori otvoriće se druga. Financijska situacija u 2021. godine biće prilično harmonična. Nećete imati većih finansijskih problema i to će Vam omogućiti razvoj drugih profitabilnih projekata. Obratite posebnu pažnju na dugoročne strategije jer one imaju najveću šansu da se ostvare. Spori tranziti planeta omogućiće Vam da trošite novac na razuman način i samo za konstruktivne stvari, a glavni prioritet biće stvaranje temelja za razvoj i ostvarivanje ideja za zimu 2021., sve pod okriljem Saturna koji će Vam pomoći da transformišete negativne karakteristike i razvijate se.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.