Astrofon21

Lav-Mržnja i sve negativne emocije njih umaraju i crpe njihovu energiju….

Sunce u Lavu imaju jaki ljudi. Oni koji mogu podneti sve stojećki, koje nećete videti uplakane kada ih povredite. Svesni su svoje jačine, svojih vrlina i svog velikog srca. Idu kroz život visoko podignute glave.

Shvataju da imaju samo ovaj život trenutno i teže da ga što kvalitetnije prožive. Uzimaju od života sve što im se ponudi, uz veliki zahvalni osmeh i sijaju u svojoj najboljoj verziji sebe.

Kako će se njihov sjaj ispoljiti i šta im najviše greje srce, pokazuju i ostale pozicije u natalnoj karti, ali ono što je zajedničko većini Lavova, jeste nepresušna volja za životom. Vladar njihovog znaka je upravo Sunce, stoga su oni svetlost među ljudima. Obasjavaju živote, pogotovo svojih najbližih. Znaju reći pravu reč, dati pravi komliment, sposobni su videti dobro u svim ljudima.

Lavovi su smeli su i otvoreni, ne podnose tajne i intrige. Šarmeri su i zavodnici. Poseduju specifičan topli i srdačni magnetizam pa ih ljudi prirodno slede i poštuju. Njihova gestikulacija i stav tela odaje jačinu i stabilnost, samopoštovanje i sigurnost u sopstvene vrednosti.

Uvek će sa visoko podignutom glavom prkosno pogledati onog koji im se na neki načn zameri. Ali će brzo oprostiti jer nisu zlopamtila. Mržnja i sve negativne emocije njih umaraju i crpe njihovu energiju, stoga ih lako propuste i odpuste pa nastavljaju dalje.

Osobe rođene pod ovim veličanstvenim znakom uzdižu druge. Njima je dosadno biti sam među zvezdama. Nikad se ne zadovoljavaju malim željama, malim ljubavima, malim razmenama nežnosti, jer su životni megalomani.

Uglavnom je znak Lav dodeljen rođenjem (kroz podznak ili znak, položaj Meseca ili neke druge lične planete) ljudima kojima je život dramatičan i na neki način javan pa makar i u užoj okolini, pa služi kao primer drugima. Jačina i vera u sebe je nešto što će životne situacije od njih i očekivati. Bez straha od tuđeg mišljenja, oni su u stanju da govore onda kada to niko drugi ne želi, da brane kada se niko drugi ne usuđuje da brani, da vole kada se drugi boje da vole, da zasmejavaju i ulepšavaju život onda kada je zaista najteže…

U ljubavi Lavovi su večiti optimisti, i gotovo uvek su zaljubljeni u nekoga jer ne vole biti sami. Za njih je život prevelik dar da bi se trošio na samoću. Vole da osvajaju i kada sretnu osobu koja im pomeri tlo pod nogama, borće se za naklonost te osobe sve dok je ne osvoje. Imaju specifičan zanos i ponekad umeju biti teatralni u osvajanju, što samo govori o činjenici da su Lavovi jedan od znakova koji ima najviše uspeha kod suprotnog pola.

Za njih, život bez ljubavi nema smisla. Partner će od jednog Lava uvek dobiti poštovanje ali zna se kome pripada glavna uloga u odnosu. U većini slučajeva Lavovima to polazi za rukom, jer zaista iza te naglašene potrebe za pažnjom, krije se darežljiva osoba velikog srca koja ume da pruži dosta ljubavi.

Dakle, Lavovi vole puno, uživaju puno, sijaju puno, smeju se puno, unose radost u tuđe živote puno. A sve što traže za uzvrat je pažnja. Sunce ne bi sijalo kada ne bi bilo nikoga kome taj sjaj ne bi bio neophodan.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK