NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Lav-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Do sredine maja, Lavovima će prijati tranzit Venere kroz astrološko polje druženja i prijateljstva. pa ćete biti u žiži dešavanja, ali i na meti mnogih udvarača. Ipak, kako je Venera u Blizancima u dvojnom znaku, moguće da ćete prolaziti kroz period dvoumljenja između dva ili više partnera.

Dešavaće se skandali, sumnje, prevare, a moguće je i da ćete ulaziti u tajne veze. Posebnu pažnju u komunikaciji i oko donošenja važnih odluka trebalo bi da dobijete u periodu od 7. do 13. maja.

Nakon 16. maja situacija se poboljšava. Ulazak Venere u astrološko polje tajni i podsvesti učiniće da budete mnogo romantičniji u odnosu sa jednom Vagom, Strelcem ili Vodolijom. Mars će preći u astrološko polje braka i veze nakon 17. maja, pa će u vaše polje braka i odnosa staviti veći fokus na rešenje nekih problema koji ste imali do sada. Oprez se savetuje krajem meseca, oko 27. maja. Tada ne bi trebalo da donosite brzoplete odluke i da dajete još jednu šansu svojoj vezi ili braku.

POSAO I FINANSIJE

Tranzit Sunca kroz vaše polje karijere staviće fokus na napredovanje i doneti vam osećaj superiornosti. Dobro razmislite o vašem sledećem poslovnom potezu. Početkom maja loš aspekt Venere i Neptuna, planete zablude iz vašeg polja rizika, može vas naterati na pogrešan potez! Ako se od vas očekuju veća ulaganja – dobro razmislite.

Ukoliko se bavite umetnošću ili višim znanjima, ovo će biti period pun inspiracije i energije. Sredinom maja očekuje vas dvoumljenje između dva ili više posla ili saradnja sa jednom Vagom, Ribom ili Vodolijom. Oko 23. maja donećete poslovnu odluku koja vam može uticati na tok karijere. Verujte svom instinktu i očekuju vas vrhunski rezultati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.