Lav i Vaga-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Vaga u horoskopu?

Sunce, vladar Lava i Venera, vladar Vage, obično formiraju jake i luksuzne aspekte. Oba znaka vole luksuz i veoma su naklonjeni umetnosti. Lav uživa u dobroj raspravki i diskusiji, koja po njegovom mišljenju raščišćava mnoge nesporazume, mada to ne raduje dušu miroljubive i harmonične Vage. Svaki pokušaj mirnog razgovora o njihovim razlikama, sudara se sa vatrenim temperamentom Lava, a takve situacije Vaga smatra ružnim, neuravnoteženim i neprijatnim. Ta žustrina se može pokazati kao previše naporna za senzitivnu Vaginu prirodu, mada ovo dvoje ako se slože, mogu imati dosta toga zajedničkog i dobrog za odrzavanje ove veze. Lav zahteva konstantno laskanje i ulagivanje, što može izazvati probleme. Ova komplikovana mešavina Vage i Lava je puna ukusa! Vaga je fokalna tačka elegancije u Zodijaku i u gladnoj je potrazi za fascinacijom. Vaga živi za ljubav i stil, dok je Lav drzak, blistav i pun dobrodušnosti i života. Lav uživa da bude u centru pažnje, ume da bude jako dobar performista i veoma je izdržljiv u tome. Lav se lako nađe zaveden umetničkim, elegantnim i ljubaznim držanjem Vage, a Vaga je fascinirana Lavovim uverenim i sigurnim komandnim stavom.

Oboje su veliki romantičari i seksualna harmonija je barem u početku zanosna i bajna, jer su im seksualni apetiti skoro isti… ali skoro: Vagi je potreban sjaj, fantazija i dobra atmosfera u spavaćoj sobi, dok Lavov prilaz seksu može biti i totalno direktan i bez uvoda, što bi sa nekim drugim partnerom možda bilo i prijatno, ali sa Vagom se Lavove seksualne gladi ne utole baš do kraja, zbog čestih, višečasovnih svađa i ubeđivanja…

Oboje gaje ljubav ka luksuzu, izlascima, zabavama i kreiranju lepe životne okoline. Njihov smisao za socijalnu pravdu je jak, pa mogu sačinjavati dobar tim, jer Vaga je idealni dvoranin u Lavovoj sudskoj dvorani. Vazduh stimuliše Vatru i pomaže joj da raste i razvija se, dakle ako su ovo dvoje tim, sve je na domaku mogućnosti, ali oboje moraju biti osvrtljivi na osećanja partnera i njegove individualne želje. Lavov akciono orijentisan prilaz projektima može izazvati konflikte sa više promišljenim akcionim prilazima partnera u znaku Vage.

Oboje poseduju široke interese i mada je Lav više umešan a Vaga više rezervisana, često imaju jako dobrih tema za razgovor. Vaga je vazdušni znak, a Lav vatreni znak Zodijaka, aspekti koji ovoj vezi daju dinamiku i moć da dogura do dalekih puteva o kojima niko od njih nije ni sanjao. Ali Vaga kao kardinalni znak, neće dobiti šansu da dobre ideje nametne fiksnom Lavu, sem toga njihovi periodi lenjosti neće biti tako konduktivni prema uspešnim poslovnim odnosima između ova dva znaka. Bilo kakav tip poslovnih odluka proizvešće duge debate i raspravke ili čak velike svađe i borbe. Veoma loša kombinacija za poslobne odnose.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK