Astrofon21

Lav i Strelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Lav i Strelac u horoskopu?

Spoj Lava i Strelca je često odlična kombinacija. Kaže se da se vatra suzbija vatrom (klin se klinom izbija), i to baš izgleda da paše opisu ove veze. Oboje vole promene i uzbuđenja i poseduju veliko oduševljenje za život. Mada, oboje su dominantni i to je grm iza kojeg vreba opasnost!

To može dovesti do problema, ako Lav pokuša da Strelca liši visokog dominantnog čina i odgura ga u stranu. Strelac, pod svojom nezavisnom prirodom će protestovati, što može dovesti do ozbiljnog rascepa veze… Ovo dvoje poseduju instinktivno razumevanje za potrebe jedno drugog i oboje su jako otvoreni po pitanju seksualnih zadovoljstava, bez straha od fizičkog kontakta.

Lavom upravlja entuzijazam Sunca a Strelcem sreća Jupitera. Sunce kao centar našeg solarnog sistema, je vladar srca, dakle zauzvrat za Lavovu lojalnost i toplinu, Strelac je više nego spreman da pruži Lavu priliku da bude u centru pažnje.

Jupiter je spiritualno naklonjen, pa seks za Strelca može biti pristup višlim stepenima svesnosti. Strelac ima problema da razume Lavove izlive ljubomore zbog njegovih par bezazlenih flertova, ipak i on će Lava čuvati jako posesivno. Strelac je sportista i voli da provodi vreme napolju i neće imati ništa protiv da Lav po svom izboru uživa u komfortu zajedničkog gnezda, dok god mogu da se dogovore i oko zajedničkih rekreacionih zanimanja. Ljubav će doprineti svoj udeo da i to funkcioniše.

Ovo je pretežno jako dobra kombinacija, osim ako Strelac poželi više slobode a Lav počne preterano da zapoveda i gazduje. Oboje su često jako respektovani u društvu i trebaju posvetiti više pažnje međusobnom respektovanju. Strelcu može dosaditi Lavova egocentričnost, jer on uživa da zrači i bude obožavan – i Strelac mu redo čini te usluge, ali ponekad se jednostavno umori od Lavovog konstantnog zahtevanja da bude uzdignut. Pošto je otvorenost Strelčev zlatni ključić, ponekad, izveden iz takta, sa otrovnom otvorenošću zna da povredi Lavova osećanja. Strelac pripada promenljivim znacima Zodijaka i ima potrebu za jačim i stabilnijim partnerom od samog sebe, dok Lav, fiksni znak Zodijaka, ima potrebu za većim mogućnostima u ljubavi. Lavova duboka snaga i dobro srce daju veliku podršku Strelcu, čiji prirodni optimizam i volja za rizikovanjem odgovaraju stavovima Lavove ličnosti. Zajedno mogu da budu jak tim i ova veza može biti veoma uzbudljiva i dugotrajna.

Što se poslovnih odnosa tiče, oboje se oslanjaju na logiku u poslovnim okvirima i u stanju su da održe respekt prema osećanjima i idejama drugoga. Vaze i za dobre poznavaoce ljudi, pa će taj svoj talenat koristiti pri izabiranju dobrih radnika koji će pomagati rastu i razvitku posla.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM