Astrofon21

Lav i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Lav i Ribe u horoskopu?

Osobe rođene pod znakom Ribe često izgledaju nezne i željne zaštite, što veoma lako može privući Lava, koji će se verovatno jako iznenaditi kada Riba odjednom postane pozitivna i naizgled jaka i učini korake koje njoj idu u prilog. Ako je Lav uporan i uvuče se u dugotrajnu vezu sa nestabilnom Ribom, to može imati drastične efekte jer Lav uvek želi da zna tačno svoju uzvišenu poziciju u svakoj situaciji. Oboje su sujetni i dele ljubav prema ekstravagantnoj odeći, što je manje-više i jedina stvar koju imaju zajedničko.

Pošto je Lav vatreni a Riba vodeni horoskopski znak, seksualni odnosi mogu biti jako strastveni i paroviti. Lav će definitivno uživati u pažnji koju dobija od partnera, a Riba će se osećati specijalno, kao izabranica kralja (ili kraljice) svih zveri. Strastven i nagao temperament Lava može biti previše napadan za nežnu i senzitivnu Ribu. Osećajna Riba je lako povredljiva i može postati jako teška za podneti i opasno rezervisana. Lav uživa u činjenici da drugi od njega zavise, i ako mu se desi da iz tog osećaja zlostavlja partnera u znaku Ribe, veoma je verovatno da neće moći izdržati mržnju i ozlojeđenost kojom je Riba u stanju da reaguje čak i na duže vreme. Riba je velikodušna s ljubavlju i pažnjom, ali je sklona da se ponekad isključi i povuče u svoj mali, tihi svet zbog rešavanja nekog problema ili donošenja neke važne odluke. Lav će time biti zbunjen, povređen i osećaće se napušteno i frustrirano takvim njemu neobjašnjivim postupkom partnera.

Lav je sklon da se baci u zabavu i proslave sa prijateljima da bi u sebi suzbio to osećanje odbačenosti, a takve akcije mogu jako iritirati Ribu. U ovoj kombinaciji je Lav taj koji će verovatno biti duboko povređen i nervozan, jer sposobnost Ribe da upotrebi svoju intuiciju može dezorijentisati, osujetiti i uznemiriti Lava činjenicom da od partnera Ribe ne može ništa sakriti. Ribe pripadaju vodenim i promenljivim znacima Zodijaka, podanici su uspešnog Jupitera i maštovitog Neptuna – ta im ekspanzivna karakteristika donosi ljubav prema skladu, dekoru i fotografiji, glamoru i fantaziji, mada isto tako u njima može napraviti okorele ljubitelje rizika. Lav je naravno po prirodi jako prenaglašen i voli da dominira – njegov prodoran urlik zna da uplaši Ribu, koja ipak dobro ume da ga svojim poniznim i pokornim stavom navede na razneživanje i plahost.

Da bi Lav bio zadovoljan i srećan, Riba mora naučiti da kontroliše svoja promenljiva raspoloženja i odalji ih od zajedničkog ljubavnog života sa Lavom, i ako Lav uspe da prihvati slabijeg partnera na svojoj strani – onda ovaj spoj ima šanse za uspeh. Oboje moraju prihvatiti kompromise više nego što su navikli. Idealna solucija bi bila da Lav sebi nađe dobru zanimaciju u koju može uložiti svoju energiju, jer ovakva veza sa Ribom obično nije dovoljna da ispuni sve Lavove zahteve, iako Riba nudi osećajnost i razumevanje, koje se ekskluzivno slaže sa Lavovim plemenitim duhom. Astrološki gledano, generalno se ne očekuje da ovaj spoj uspe na da opstane na duže vremenske periode, ali makar oboje poseduju sposobnost da uče jadno od drugog ako zanemare drastične međusobne razlike. Lav je impulsivan i može biti jako ekstravagantan, što se nikako neće svideti Ribi, pa ni poslovni odnosi između ova dva znaka neće imati dobru podlogu za razvoj i napredak

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK