Astrofon21

Lav i Lav-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu dva Lava u horoskopu?

Lav je smatran kraljem svih životinja, pa se i kombinacija Lav – Lav smatra energičnom i punom entuzijazma dvoje rođenih da budu vođe. Ipak, oboje se moraju naučiti suzdržavanju ako žele da ova veza zaista bude kompatibilna. Kad vatreni Kralj sretne vatrenu Kraljicu, ljubavni plamenovi i krici strasti nadaleko se čuju! Lav je monarh Zodijaka, pa je ovaj rojalni spoj obično sa interesovanjem praćen od strane drugih ljudi, jer je izložen očima publike.

Sa jakim, dominantnim karakteristikama njihovih karaktera, dva Lava će veoma teško biti u stanju da se slože tako dobro kao ostali identični horoskopski znaci međusobno. Za muškog Lava će biti sasvim prirodno da predpodstavi da je on vođa i gazda u ovoj vezi, mada će se oko predvodničke stolice prvo morati i boriti protiv svoje partnerke, jer i ona sasvim prirodno i instinktivno oseća da je rođena da bude vođa. Ona nikada neće biti u stanju da prihvati naređenja od svog partnera, niti će u ovom slučaju on ikada prihvatati njena naređenja. Lav je podanik Sunca, dakle centralna zvezda našeg solarnog sistema uzvišeno zrači na ljubav ova dva nepokorna bića. Da bi uspeli zajedno, puno kompromisa moraju prihvatiti, jer je za njih oboje teško da dele tron i centar pažnje u kojem svako od njih želi da se nalazi sam. Lav je fiksni horokopski znak, dakle ego-konflikti između dva Lava mogu biti uzburkani i burni. Najbolja solucija bi bila da jasno podele i markiraju teritorije, tako da su odgovornosti, prednosti i koristi jednako podeljene. Seks je neka vrsta unutrašnje potrebe za njih oboje i srećom da vole iste stvari, jer čak iako njihov ljubavni život nije baš maštovit, barem je vruć i zadovoljavajući – Lavovi poseduju jak seksualni nagon; ovo dvoje će verovatno puno vremena provoditi zajedno u krevetu.

Njihova potreba za pažnjom publike može rezultovati sklonošću da zajednički dom pretvpre u binu, na kojoj od strane prijatelja i familije mogu biti obožavani. Lavovi su generalno životni kockaroši i njihove finansijske afere teže da budu jako nestabilne. To je razlog zbog čega je u vezi dva Lava veoma važno da oboje imaju sopstvene karijere i zarade, tako da barem jedan može plaćati svakodnevne račune, ako drugi posrne. Intenzitet veze dva Lava može se razviti u doživotnu ljubav ili doživotnu mržnju. Karijera je jako važna za ljude rođene pod ovim horoskopskim znakom, što u uniji dva Lava može dovesti do velike međusobne kompeticije. Muškarac Lav od svoje supruge očekuje da ga ona prati i podržava, što neće baš u potpunosti dobiti od svojeglave i nezavisne Lavice, pa će mu se ona učiniti sasvim neprirodna i čudna. Jedina šansa za uspeh ove veze je podela uloga: ona se mora zadovoljiti vladanjem nad domaćinstvom, da bi on mogao zablistati svojom poslovnom karijerom u socialnom svetu.

Ova veza je spoj dveju pozitivnih individua opremljenih veoma jakim voljama – dva vladara u jednoj zemlji, koja nije dovoljno velika za oboje i oni to vrlo dobro znaju.

Problem je u tome što su oboje toliko koncentrisani na ljubav koju dobijaju jedno od drugoga, da veoma često ignorišu realne fakte. Lav bi mnogo bolje bio zbrinut sa partnerom koji pripada nekom drugom horoskopskom znaku, više kompatibilnom od njegovog ličnog – to važi za sve vrste odnosa, od poslovnih do ljubavnih.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK