Astrofon21

Lav i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Lav i Jarac u horoskopu?

Ove dve ličnosti su u svakodnevnici svetovima odaljene jedna od druge. Lav voli odeću, najbolji nameštaj, i uvek traži statusne simbole života. Jarca nimalo ne interesuju te stvari jer je za njega jednostavan život više atraktivan i štednja za budućnost poseduje vrhovni privileg. Oboje pripadaju snažnim, kreativnim znacima sa jakim smislom identiteta, ali u mnogim stvarim i po mnogim pitanjima predstavljaju suštu suprotnost jedan drugome.

Lav je podanik vrućeg Sunca, dok Jarcem upravlja hladan, promišljen Saturn. Intenzivna seksualna privlačnost između ova dva znaka, prekriće makar na neko vreme njihove velike razlike, ali kad intenzitet privlačnosti počne da bledi, oboje će se koncentrisati samo na mane i greške partnera. Lav je sklon upadljivošću i prenaglašenošću, dok je Jarac više klasičan i jednostavan. Oboje su odlučne ličnosti i razumeće jedno drugo ali sa pomešanim oprezom. Brzo će shvatiti da ima puno toga što mogu naučiti jedno od drugog – Lav može pokazati Jarcu dobar provod, a Jarac Lavu može dokazati vrednost zalaganja i teškog posla, kao i tradicionalne vrednosti.

Jarac ima periode kada želi da bude sam, pogotovo kada se oseća pod jakim pritiskom ili kao meta intenzivnih Lavovih argumenata. Jarac ponekad zna da se povuče i na nekoliko dana, dok Lav traži ponovni kontakt i pravi se kao da se ništa nije desilo. Učestalost ovakvog Jarčevog povlačenja može pokidati živce uzvišenom Lavu. Jarcu se retko dešava da vidi vedru stranu života, dok je Lav totalni optimista – ta činjenica različitih pogleda na svet može izazvati svađu i kod najmanjih sitnica.

Lav je impulsivan i emocionalan vatreni znak Zodijaka, a Jarac praktičan i kontrolisan zemljani znak, moraju naučiti da respektuju međusobne razlikosti i različite temperamente.

Novac će im biti jedna od bolnih tačaka, jer Jarac je pažljiv s novcem i jako štedljiv, dok Lav voli da troši ne misleći na sutrašnji dan. Ovo dvoje poseduju snagu da unište jedno drugo ako ne nauče da prihvataju i poštuju različite kvalitete koje donose u zajedničku vezu. Lav voli da živi za sadašnji momenat, dok Jarac voli da mu je svaki pokret dobro promišljen.

U umetnosti vođenja ljubavi, Jarac je entuzijasta, preduzimljiv i pustolovan kada je izazvan, mada ume biti i posesivan i jako ljubomoran kada je ugrožen ili mu se preti nečim. Lav je po prirodi otvoren i iskren, mada i on ume biti posesivan ako mu je ponos ugrožen.

Ambiciozan i prema cilju orijentisan Jarac ne razume Lavovu jaku potrebu da bude centar svega. Jarac je više samotnjak, dok Lav daje prednost druženju sa popularnim i famoznim osobama. Zbog totalno različitih ličnosti ova dva znaka, poslovni odnosi neće baš blistati pod zvezdom uspeha, jer Lav i Jarac imaju totalno različite poglede na vrednost i potrošnju novca.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM