Astrofon21

Lav i Devica-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Lav i Devica u horoskopu?

U ranim periodima ove veze, Lav i Devica često ne vide ništa drugo jedno u drugome osim mana. Lav može izgledati samovlasnički a Devica kritičarski nastrojeno. Ali ako jednom prestanu da se koncentrišu na mane partnera, mogu dosta naučiti o partnerovim vrlinama i snagama. Lav voli da gospodari a Devica da ugodi, što na površini može izgledati kao podloga za perfektnu vezu! Ipak, život je više od relacije gospodar/sluga, dakle treba se pogledati malo dublje u ovaj spoj: finansijski, Devica voli da troši, ali Lav je na ovom polju izdašniji, njihove razlike što se finansija tiče uključuju niz stvari (kao što su planiranje budžeta i stavljanje novca na stranu za budućnost). Lav živi za momenat, u sadašnjosti, dok Devica egzistira u mentalnom svetu budućnosti – ovo može izazvati velike tenzije između njih. Lav dosta toga može naučiti Devicu o zabavi i uzbuđenjima, kao i o spontanitetu koji obično fali u Devicinom životu. Devica uči Lava strpljivošću i fokusira njihove osnovne principe i opravdanja.

Lav može pomisliti da je Devica previše kritična i pokušaće je naučiti da ne shvata sve tako ozbiljno. Devica može nabediti Lava da je egocentričan i vlastoljubiv, ali ga može naučiti da bude obziran na potrebe drugih. Samolaskajući Lav će prevideti Devicinu težnju ka kritici, a Devica će biti ponosna na Lavove uspehe, dobar humor i njegovu prirodu dostojnu ljubavi. Lav je u stanju da respektuje Devicin mudar i oprezan način mišljenja. Ako Devica dozvoli Lavu da zgrabi svoj voljeni centar paznje i ako se uspe obuzdati od kritikovanja, ne bi trebali imati velikih barijera na putu ka srećnom zajedničkom životu. Ali Devica se veoma teško suzdržava. Tolerancija je glavni sastojak koji mora biti predstavljen ovom paru, ako stvarno žele zajednički uspeh.

Devica je rođena pod fleksibilnim, promenljivim znakom, dok je Lav tvrdoglavi, fiksni znak. Seksualno, Devici treba vremena da se uzbudi, ali kada jednom krene, to uzbuđenje može kreirati jaku eksploziju. Samo pitanje je: Poseduje li Lav toliko strpljenja? Njegova vatrena seksualnost se ne poklapa sa Devicinom, jer Devicu je s njegove strane lako zadovoljiti, pa nema potrebe za fantaziranja i igre. Ovo dvoje su perfektno u stanju da unište jedan drugoga, jer Devica je zemljani a Lav vatreni znak Zodijaka. Devica zna da uništi Lavov entuzijazam, dok Lav poseduje snagu da uprlja Devičina čula prekomernim prikazivanjem emocija. Lav voli da mu se drugi dive i da ga hvale, dok je Devica više naklonjena zadirkivanju i voli da ispušta vazduh iz Lavovog naduvanog ega – previše toga i Lav će se okrenuti i otići.

Na poslovnom planu će ovo dvoje isto suočavati sa problemima, jer ni jedan partner ne pokazuje respekt za akcije i ideje drugog. Isto tako, za Devicu i Lava ni prijateljski odnosi nisu tipični.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK