Astrofon21

LAV-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

U znaku LAVA, nalazi se ASINUS 1 i 2, na 7 stepenu, kao i PRAESAEPE, prirode Marsa, koje donose bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca. No, ovo su izuzetno opasne fiksne zvezde, koje nose i mnogo opasnosti u fizičkom smislu, kao i nesreće i ne retko kraći život. SERTAN na 12 stepenu prirode Marsa, naglašava lepotu, ali i duševni nemir i čudne igre sudbine. DUBE na 14 stepenu donosi istrajnost, a ALGENUBI na 20 stepenu prirode Mars – Saturn, čudne bolesti tipa epilepsije i probleme sa hranom, kao i isposništvo. ALPHARD na 27 stepenu prirode Saturn – Venera, donosi veliki autoritet i puno novca. Bili Gejts ima na ovom stepenu Jupiter. AL JABHA, takođe, na 27 stepenu, pogoršava prethodnu situaciju u smislu da dolazi do izdaje i slično. Če Gevara je ovde imao Neptun. REGULUS je do skoro bio na 29 stepenu, a sada se nalazi na 0 stepenu znaka Device, zovu je Kraljevska zvezda prirode Jupiter – Mars, i veoma je sretna fiksna zvezda koja obično donosi velike počasti, državnike i popularnost iznad očekivanja. Obzirom da se nalazi u kvadratu sa neugodnim Algolom, ne retko donese i strmoglavi pad, ali na ovom stepenu se nalazi i fiksna zvezda PHEGDA, koja naglašava ratove i sukobe, duševne probleme i urušava, i ne retko potpuno uništi uspehe, koje donosi Regulus. Revolucije i ratovi koje su izazvale vođe, sa naglašenim ovim stepenom, uvek su imali neverovatan broj žrtava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK