Lav / Devica-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji sa podznakom,ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Teškoće koje leže u ovoj kombinaciji proizilaze iz sukoba elementa Vatre, koja teži da se oslobodi svega na svom putu, i elementa Zemlje, uvek vezanom za jedan predodređen način života; ovde se aktivna volja spaja sa pasivnim intelektom. Na taj način, rađa se „teorijska“ ličnost, sposobna da jasno sagleda probleme i akcije koje treba da preduzme, ali koja je elastičnija prema potrebama bližnjih nego prema sopstvenim.

Stidljiv i rezervisan temperament Device umanjuje maniju veličine koja pokreće Lava. Ovo biće uglavnom ume sebi da pruži sredstva za ostvarenje svojih planova do poslednjeg detalja. Reč je o nemirnoj prirodi, ali veoma plodnoj i produktivnoj koja ne zna za prepreke i ograničenja. Ovaj karakter teži da brzo sazri i uravnoteži se. Svestan svojih ograničenja koliko i svojih sposobnosti, on tačno zna dokle može da ide i čuva hladnokrvnost u teškim situacijama. Rođeni u ovoj kombinaciji imaju potrebu da se potvrde da bi se oslobodili a logički i praktični duh im je glavni adut za materijalni uspeh.

Ovaj u osnovi odlučan temperament, što je zasluga Lava, odlikuje snažna želja za isticanjem, koju blokiraju neopravdane zebnje, kao i prekomerna ljubav za detalje zbog koje često gubi neophodnu predstavu celokupnosti. Bez obzira na sve, reč je o prirodi koja u sebi nosi savršene mogućnosti da dozira svoju snagu.

Ali, Lav – Devica, ako je slab, obeležen pasivnošću, gaji preteran ponos koji veliča njegov egoizam. Odbijajući da prizna svoje mane, on zauzima nadmen stav, ponosan do apsurda, tražeći od drugih ono što sam nije u stanju i ističući pretenzije nespojive sa njegovom osobom…

– Imate zdrav razum i osoba ste od inicijative; uredni ste i organizovani, ali imate sklonost da se iscrpljujete nevažnim detaljima. Vi znate tajnu večne mladosti i volite da vodite brigu o drugim ljudima, da im pomognete da se poboljšaju. Imate malo osetljivije nerve nego tipični Lav i lakše Vas je izbaciti iz ravnoteže. Fine crte, ljubav prema realnosti i manje raskošna, a više tradicionalna, elegantna okolina su takođe Vaše karakteristike.

Vaše Sunce koje naginje ka dvanaestom polju horoskopa stvara Vam teškoće da se nametnete, postavlja neka pitanja i pojačava strepnje. Potrebno je neko vreme da Lav izađe iz kaveza; sa godinama koje će doći mogli biste postići dobru ravnotežu između duha Lava koji ume da pravi sinteze i analitičkog osećaja Device. Neka altruistička aktivnost bi mogla da Vas pomiri samog sa sobom…

Veoma ste probirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtevate puno i negujete izvesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju da budu uzvišeni, a sredstva kojim će se oni postići otmena. Idealista, verujete u izvesne vrline kao što su poštenje i pristojnost. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos koji veliča Vaš egoizam. Odnosi sa okolinom zbog toga stradaju. Takvo ponašanje bi moglo da Vas vodi u velike greške, narocito na emotivnom planu…

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD