Kvadrat-ima prirodu Marsa i osobu primorava da se pokrene!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kvadrat 90º-Ovaj aspekt se odnosi na tenziju, pre svega unutrašnju, ima prirodu Marsa i osobu primorava da se pokrene i reši tenziju. Neki astrolozi mu pridaju prirodu Saturna, jer se Saturn odnosi na strahove i odricanja. Potrebno je da se osoba odrekne komfora i dođe u kontakt sa onim što je najviše plaši kako bi doživela tranformativno iskustvo.

Kvadrat ne uključuje suprotnost i ne razvija svest, on pokreće. Postoje mišljenja da je kvadrat slabiji od opozicije, pojedinca primorava na akciju, ali ne razvija svest o postojanju druge strane kao što je to slučaj sa opozicijom. Kada je osoba mlada obično ima problem da preduzme planiranu akciju u cilju rešavanja tenzije, njene akcije su mahom ishitrene. Takvi kvadrati su neosvešćeni.

Kvadrat obično uključuje znake koji su istog modaliteta, ali različitog elementa. Tenzije se stvara zbog različitih pravaca delovanja, zbog kojih osoba mora da preduzme mnogo više napora i energije da bi rešila konflikt znakova. Ovan i Rak su u kvadratu, kao i Ovan i Jarac. Bik i Vodolija su u kvadratu, kao i Bik i Lav i sl.

Kvadrati dovode do raznih kriznih situacija, izazova, ograničenja, otpora i ometanja koji uz osvešćenu akciju mogu da dovedu do transformacije, sazrevanja, produktivnosti.

Kvadrat bi se mogao poistovetiti sa fizičkim vežbama, jer se osoba iznova bori protiv svojih ograničenja, iznova definiše ciljeve, ulaže određeni napor koji dovodi do rezultata kakvi su definisana mišićna masa. Isto važi i za mentalni napor i prepreke sa kojima se osoba suočava kada treba da reši određeni izazov ili zadatak.

Kvadrati u natalnoj karti jačaju volju i motivaciju. Oni predstavljaju vid čišćenja i kao takvi mogu da utiču na sazrevanje osobe pod uslovom da je spremna da uči iz njih, a ne da ponavlja iste obrasce ponašanja. Tek nakon ove faze razumevanja, kvadrat kao aspekt dobija kreativnu funkciju, putem koje osoba može da ostvari svoje ciljeve. Za orbis se uzima do 8º.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €