KRISTALNI HOROSKOP: Izaberite svoj kamičak!Svaki horoskopski znak ima svoj zaštitni kamen…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki horoskopski znak ima svoj zaštitni kamen koji može veoma pozitivno da utiče na njega.

Zvezde utiču na naše odluke, stavove, izgled i ponašanje, ali dodatno pojačanje možemo da dobijemo noseći kamenčiće koji nas štite. Pronađite svoj zaštitni talisman i pročitajte oko čega vam sve može pomoći.

OVAN – Karneol

Karneol je mikrokristalna varijanta providnog kvarca koji je obojen oksidiranim gvožđem, te otuda njegov crvenkasti ton. Ovaj poludragi kamen prizemljuje i usidrava u sadašnju stvarnost. Otklanja strah i paniku, obnavlja vitalnost i podstiče kreativnost. On daje hrabrost i podstiče pozitivne izbore u životu, odstranjuje apatiju i motiviše na uspeh u poslu. Karneol je moćna zaštita od zavisi, besa i ozlojeđenosti. Utiče na metabolizam, plodnost, reumatizam i depresiju. Nosi se kao privezak oko vrata. Ako se stavi pored ulaznih vrata prizvaće zaštitu i izobilje u kuću.

BIK – Peridot

Ovaj maslinastozeleni kamen štiti auru, pomaže emotivnu ravnotežu i zarastanje starih ljubavnih rana. Otvara put ka sopstvenom srcu i leči povređen ego. Oslobađa od spoljnih uticaja i otklanja depresiju. Snažan je pročišćivač, čisti otrove i um. Ima prijateljsku energiju i odličan je za lečenje. Donosi obilje, blagostanje, sklad u odnosima. Smanjuje stres, ljutnju i ljubomoru.

BLIZANCI – Smaragd

Ovo je kamen koji donosi blagoslov i odanost kući, pojačava jedinstvo, bezuslovnu ljubav i partnerstvo. Otvara srčanu čakru i umirujuće deluje na osećanja. Obezbeđuje fizički, emotivni i mentalni balans. Otklanja negativne i donosi pozitivne uticaje. Pojačava natčulne sposobnosti. Daje snagu za prevazilaženje nesreće u životu. To je kamen obnove i oporavka. Utiče na pluća, srce, kičmu, mišiće, sinuse i oči – popravljajući vid. Veruje se da, kad se nosi oko vrata, čuva od epilepsije. Nosi se na malom ili domalom prstu, na desnoj ruci i preko srca, ali ga ne treba nositi neprestano jer može da izazove i negativne emocije.

RAK – Rubin

Rubin je kamen izobilja i bogatstva – duhovnog i materijalnog. Budi seksualnost i raspaljuje srce, što je Rakovima izuzetno važno. Ubija egoizam i vodi ka univerzalnoj i duhovnoj ljubavi. Budi odanost, entuzijazam i velikodušnost, a ujedno podstiče i nadahnuće i energiju. Njegova vatrena boja utiče na krv i krvne sudove, pa tako aktivira jetru, čuva od anemije i leukemije, ublažava menstrualne tegobe i reguliše krvni pritisak.

LAV – Lapis Lazuli

Lapis Lazuli odstiče da dohvatite zvezde i krenete pravim putem. Dovodi do prosvetljenja, pojačava natčulne sposobnosti, olakšava duhovno putovanje i podstiče duhovnost. Donosi duševni mir, otklanjajući stres. Odbija neprijatelje i negativnu energiju. Umiruje nervni sistem i ublažava insomniju. Smanjuje bol, naročito kod migrena. Pomaže disajnom sistemu i balansira rad tiroidne žlezde. Čisti organe i hrani skeletni sistem, pa je idealan za žene u menopauzi.

DEVICA – Oniks

Poludragi kamen oniks je simbol iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage. Budi samouverenost i pomaže ostvarivanje ideja. Velika je podrška ukoliko osećate stres – mentalni ili fizički. Podstiče krepkost i izdržljivost. Veruje se da može da upije tugu i žalost. On je nepresušni izvor životne energije i optimizma. Stvara sklad između duše i tela i velika je pomoć ljudima kojima koncentracija nije jača strana.

VAGA – Safir

Nežne ili indigo plave boje, safir se povezuje sa nebom i planetom Saturn. Uklanja depresiju i melanholiju, poboljšava vid i otklanja napetost. Za Stare Egipćane je bio simbol istine i pravde. On povezuje dušu sa duhom. Produhovljuje, pročišćava i isceljuje. Jača seksualnost i povezuje srce sa umom. Oživljava i čisti krv, koristi se u lečenju hroničnih bolesti, kao i u lečenju epilepsije i oboljenja materice.

ŠKORPIJA – Ahat

Izvrstan je zaštitnički kamen, naročito za decu. Umiruje i jača, rasteruje strahove i uliva samopouzdanje. Smanjuje ljubomoru i prizemljuje emocije. Sonosi sreću i povećava kreativnost. Pojačava vid i štiti od štetnih zračenja. Donosi izobilje i ispunjenost u sve oblasti života. Podstiče na pribranost u teškim periodima i na uživanje u svakom trenutku.

STRELAC – Ametist

Ljubičasti providan kamen poboljšava koncentraciju, umiruje nerve, smanjuje strast i nesanicu, a jača samopoštovanje. Jača intuiciju i štiti od lažnih prijatelja. Pod jastukom donosi miran san i štiti od košmara. Neguje kožu, deluje na oči, dijabetes, hormone, glavobolje… Snažan je čistač krvi i pomaže i kod mentalnih poremećaja.

JARAC – Topaz

Ovaj kamen kao talisman činiće osobu koja ga nosi iskrenom, objektivnom i oslobodiće je od opasnih strasti. Veruje se da pomaže u donošenju ispravnih odluka. Muškarcima daje mudrost, inteligenciju i velikodušnost, a ženama lepotu i plodnost, ali svima donosi bogatstvo. Pomaže kod nesanice, poboljšava krvni pritisak i štiti od ″zlog oka″. On je kamen filozofa i intelektualaca, jer izoštrava misli.

VODOLIJA – Beril

Ovaj kamen će vam pomoći da prevaziđete stres i oslobodite se nepotrebnog prtljaga. Predstavlja čistoću postojanja i pomaže u ostvarivanju potencijala. Odličan je za pojačavanje hrabrosti, oslobađanje od stresa i smirivanje uma. Budi ljubav i ubija anksioznost. Dobar je za probavne organe, plućni i vaskularni sistem. Utiče na jetru, srce, želudac i kičmu. Pojačava otpornost na toksine.

RIBE – Jaspis

Ovaj crvenkasti kamen je simbol opuštanja i nežnosti. Veliki je negovatelj, podržava u periodima stresa i donosi mir. Podseća ljude na to da pomažu jedni drugima. Pruža zaštitu i uzemljuje energiju i telo. Donosi rešenost u svim domenima i pomaže Ribama da istraju do kraja. Podstiče na otvorenost i onome ko ga nosi daje hrabrost da kaže svoje mišljenje. Pomaže tokom duge bolesti ili dugog lečenja i postoperativnog oporavka. Odličan je za vaskularni, digestivni i reproduktivni sistem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €