Astrofon21

Konjukcija i kvadrat ili opozicija-Lilit u aspektima (astrološko tumačenje)

Kvadrat ili opozicija

-sa Lilit su mnogo teži, jer obično nije u prirodi pojedinca da tu bude bezličan. Oni će biti podmuklo osujećujući sve dok se ne oslobodite preokupiranosti sobom a s tim i nekih glupih naivnih očekivanja, sentimentalnosti ili udobne sigurnosti kojom se zaogrćete, i ne predate se volji viših snaga uma, duha ili kreativne mašte. Kroz to ćete razviti nova objašnjenja. To će osloboditi vaše posebne talente koji će tada izbiti na površinu kroz Lilitine aspekte.

Konjukcija

-sa Lilit za prirodno nepristrasnu osobu, može da pokaže tako jaku bezličnost da bi označila genijalnost zbog pozitivnih snaga uma koje tada Lilit može istaći. U tom slučaju, to može biti osnova za jedan neverovatan talenat. U svakom slučaju, u okviru lično–emocionalnog života ona ukazuje na kritične slabe tačke kojih stalno mora da se čuvate ili na periode lažne sigurnosti. čudno može izgledati da osoba s oštrim uglovima u nekim područjima može biti mudra kao sova iz basne, ali tako neverovatno slepa kada lično ili emocionalno stanje zakloni vidike i ona postane otvorena za besramno iskorišćavanje. Kada je osujećen Lilitin princip nepristrasnosti ona uskraćuje jasno razmišljanje i čudno iskrivljuje logiku. Predmeti te kuće zahtevaju racionalni pristup i sve dok ne prihvatite da je ona odgovorna za stvaranje takve atmosfere, problem se neće rešiti. Lekcija koju ćete naučiti obično je u emocionalnoj perspektivi. S tim na umu nude se čitaocu otkrića da ih sam ispita u nadi da će kroz to još jedna vrata biti otvorena za veće korišćenje Lilit u tumačenju horoskopa.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM