Komfor u domu Bika i orijentalni miris mračnih odaja Škorpije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svako vodi računa o enterijeru doma. Neko više, neko manje. Sklonost ka sređivanju stambenog prostora, kao i maniri gostoprimstva variraju u zavisnosti od toga u kom horoskopskom znaku je osoba rođena.

Postoje i neka tipična pravila po kojima možemo gotovo sigurno prepoznati u čijem se domu nalazimo.
Ako pođete u posetu Vagi, ona će očekivati da se, u najmanju ruku, pojavite sa cvećem i bombonjerom.

Već sa vrata ćete osetiti osveživač slatktog mirisa, pa će vam biti veoma ugodno, osim ako nemate problem sa glavoboljom. Ljubazna Vaga će vas poslužiti najukusnijim kolačima koje ste ikada probali.
U njenom domu preovladavaju pastelne boje, gde mahom dominira plava nijansa. Luksuzni detalji su neizostavni, ali se može naići i na prefarban stari bakin kredenac. Na krevetu će se svakako naći dekorativni jastučići svih oblika i boja.

Za razliku od Vage, u domu Jarca nailazimo na stare predmete koji datiraju iz pređašnjih vekova. Na njegovoj teritoriji kad-kad se možete osetiti kao da ste posetili antikvarnicu ili kakvu kancelariju bez nekih kombinacija boja i nijansi.
Tamo gde ćete zasigurno osetiti toplinu i biti domaćinski ugošćeni je kod Bika i Raka. Ova dva znaka su u borbi za prvo mesto top liste najgostoprimljivijih znakova zodijaka. Raku je omiljeno mesto kuhinja pa će vas dočekati bogatom trpezom najraznovrsnijih domaćih jela. Sve to će biti uredno dekorisano na okruglom trpezarijskom stolu.

Bik, kao veliki hedonista, smestiće vas u svoju pažljivo biranu skupocenu fotelju u biblioteci gde je većina nameštaja punog drveta. Obavezno će izabrati najbolje vino iz podrumske kolekcije, dok vas dobro greje vatra iz kamina. No, ovde nije svako dobrodošao.
Kod Škorpije za prvo vreme, dok vam se zenice ne adaptiraju na prigušenu crvenkastu svetlost, uživćete u mirisima indijskih štapića i mirišljavih sveća. Na kožnoj garnituri osećaćete se kao na kakvoj reiki seansi.
Potpuna suprotnost ovome, jeste ako ste gost Device. Bela boja će svakako dominirati i svaka stvar zauzima svoje mesto u kući, tu nema odstupanja. Arhitektonski precizno postavljen raspored, odaje utisak da ste u nekoj sterilnoj izolaciji. Prašinu ovde nećete zateći, nikada!
I ma koliko Blizanac polaže računa na urednost, on često nema vremena da složi stvari u ormaru. Čistoća mu je bitna kao i Devici, ali u njegovom frižideru možete zateći, recimo, račun za telefon ili možda još po neku stavku koja tu ne bi trebala da pripada.

Lavova impreija je nešto što vas mora fascinirati, ili se makar pretvarajte da jeste, jer će vas ponosno sprovoditi od preostorije do prostorije da klimate potvrdo glavom kako je sve sjano, sa ukusom i stilom dekorisano. Može vas malo zaslepiti svetlost sve te pozlate i štrasa.
Ako biste proveli neko aktivno kućno druženje, svratite do Ovna. Na pokretnoj traci i pored kućnog bicikla u zasebnoj prostoriji ćaskaćete o suplementima i zdravom načinu ishrane. Ostale prostorije njegovog doma su bez suvisnih detalja.
Kod Vodolije nailazimo na kreativni haos. One ne vode računa o namenskim delovima enterijera. Sami će improvizovati gde će im stvari stajati na dohvat ruke iz samo njima poznate logike. Kompjuteri, kućni bioskop i ostala moderna tehnologija moze se naći u domu pripadnika ovog znaka.

Kod Riba preovlađuju hladne boje enterijera i obično im je temperatura podešena na nešto nižu od prosečnu. Spuštene roletne tokom dana i figure nedefinisanih oblika karakterišu dom Riba.
Pošto je Strelac znak koji najmanje boravi u svom domu, kod njega osim malo paučine i viška prašine nećete zateći nijedan suvišan detalj. Neretko su stvari spakovane po koferima koji su na vidnom mestu, jer sutra je u planu možda neko novo putovanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €