Koji je životni moto vašeg znaka?Svi mi težimo osnovnim ljudskim vrednostima, ali svaki horoskopski znak ima određene kojima stremi…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi mi težimo osnovnim ljudskim vrednostima, ali svaki horoskopski znak ima određene kojima stremi, dok ga se neke druge uopšte ne tiču.

Ovan

Ovnovi cene individualnost, nezavisnost i potrebu da budu ono što jesu. Ni nadređeni, ni partner ne smeju da im govore šta bi trebalo da rade ili kako da se ponašaju u određenim situacijama. Ovnovi su najnezadovoljniji ako su prisiljeni da se uklope u neke norme. Žele da ih drugi vole onakve kakvi jesu i ne pristaju na kompromise. Stoga je njihov moto: biti!

Bik

Najvažnije im je da zadrže ono što im pripada. Bikovi naporno rade na svakom poslu kojeg se prihvate. Kad nešto postignu i ostvare, to ne žele ni sa kim da podele. Najvažnije im je pravo na posedovanje. Praktičan su i prizeman znak, te su zbog toga odlični radnici. Nisu pohlepni jer ako se bore za svoja prava, bore se i za prava svojih kolega, ali kad jednom ostvare nešto u materijalnom smislu, smatraju kako imaju potpuno i isključivo pravo na to. Svojih stvari se nikad ne odriču, ni zbog kakvih ciljeva, pa ni zbog ljubavi. Njihov moto je: imati!

Blizanci

Najvažnija im je sloboda mišljenja. Briljantni um njihova je ulaznica za svet. U svojim mislima mogu da odu gde god požele, ali blizanci vole da se kreću svojim tempom. Ideje su im čarobne. Ako im neko kaže kako previše razmišljaju, kako bi trebalo da budu praktičniji ili da pogrešno gledaju na neku stvar, užasno će se uvrediti. Njihov moto je: misliti!

Rak

Najvažnije im je uživanje u svojim osećajima. Rakovi su spolja zabavni, ali iznutra jako nežni. Njihova osećanja su privatna stvar i retko će vam priznati šta osećaju, a kamo li da razgovaraju o njima. Najdraže im je kada mogu da uživaju ispunjeni svojim osećajima. Njihov moto je:osećati!

Lav

Najvažnija im je mogućnost da se uvek pokažu u najboljem svetlu. Lavovi su najlepša, najhrabrija i najsnažnija stvorenja na zemlji. Međutim, moraju da imaju mogućnost da to pokažu i drugima. Mrze socijalna prava i vrlo im je važno da im niko ne oduzima njihov luksuz. Uvek moraju da budu u centru pažnje, a najžešće bi se borili kada bi im neko zabranio pravo na pokazivanje. Njihov moto je: želeti!

Devica

Donošenje odluka njima je na prvom mestu. Device su analitičari solarnog sastava. Sposobni su da primete i najsitnije detalje, te im je vrlo važno da se baš njima da pravo da donesu konačnu odluku. Bore se za slobodu mišljenja, ali im je najvažnije da prikupe puno podataka, po mogućnosti od različitih izvora. Njihov moto je: analizirati!

Vaga

Najvažnije im je da ugode drugima i sebi. Ravnoteža ideja je prema Vagama idealno stanje. Vagama je neophodno pravo da upravo one odlučuju šta je najbolje. Nikad ne preteruju. Koliko se bore za sebe, bore se i za druge. Svako područje života im je jednako važno: posao, karijera i porodica. Njihov moto je: postići ravnotežu!

Škorpija

Najvažnije im je da dobiju ono šta i koga žele. Škorpije su najizdržljiviji horoskopski znak. Oni tačno znaju šta žele i mogu da podnesu dosta toga kako bi to i dobili. Misle kako zaslužuju upravo to i ako baš to nemaju, ne mogu biti potpuno srećni. Njihov moto je: zaslužiti!

Strelac

Najvažnije im je da istražuju kako bi videli celu sliku. Strelci su obično spontani i rade ono šta žele. Njima je vrlo važna zabava. Ne vole ozbiljne teme, a u svaku situaciju pokušavaju da unesu humor. Ipak, sposobni su da vide dalje od drugih. Njihov moto je: videti!

Jarac

Najvažnija im je svrsishodnost svega što ih okružuje. Oni imaju moć da iskoriste i pronađu svrhu u svemu oko sebe. Važno im je da mogu da veruju u ono u šta su odlučili da veruju. Nije im uvek lako, ali nikad se ne predaju. Njihov moto je: popraviti!

Vodolija

Najvažnija im je sloboda. Oni su originalni i pragmatični humanitarci. Često znaju da šokirju, ali i inspirišu. Šta ne znaju ili im nije jasno, vrlo brzo nauče i shvate. Bore se za sve vrste sloboda i nikada nikoga ne osuđuju. Njihov moto je: znati!

Ribe

Najvažnije im je da slede svoje snove. Ribe veoma cene i zahtevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je važno da mogu da slede ono u šta veruju. Oduzmite im veru i to je kao da ste Ribu ostavili na suvom. Ribe vole da veruju kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je:verovati!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €