Astrofon21

Koji je vaš astro talenat?Bik će uvek gledati da što više ima i da to sačuva,Jarac je nadaren za složene sastave i konstrukcije…..

Ovan

Ovnovi su talentovani za brzo reagovanje u trenutku. Odlično prolaze tamo gde treba donositi odluke odmah i gde se traži snalažljivost, pa i improvizacija. Kada je sport u pitanju dinamičnom Ovnu skoro svi sportovi leže. Odlični su i kao pokretači i inicijatori svega, ali obično nemaju strpljenja da izguraju projekt do kraja, pa ga rado prepuštaju nekom drugom, dok su oni već u nekoj novoj ideji koju treba oživeti.

Bik

Bik će uvek gledati da što više ima i da to sačuva. Njihov dar je u tome što odlično barataju s nekretninama, znaju da zarade i „oplode“ novac, a kao umetnici su konkretni. Poseban talenat ovog znaka jesu pevačke sposobnosti. Neretko se baš među njima nađe izvrsnih pevača i pevačica. To je zato što Bik kao znak vlada vratom i grlom. Kad se tome doda i vladajuća Venera, eto glas za pamćenje.

Blizanci

Ono što je dato Blizancima, to je sposobnost širenja informacija i povezivanja ljudi. Sve je to zbog Merkura koji vlada ovim znakom. Blizanci su snalažljivi, a neretko se iz njihovih komunikcijskih talenata razvije tolika sposobnost izražavanja da napišu cele knjige, scenarije ili se pretvore u sjajne govornike. Nadareni su i za poslove s rukama. Vole dnevne stvari koje (doduše) brzo prođu, pa su dobri i u modi.

Rak

Emocija je njihov talent. Što god radili, uspeće da unesu osećanja i njima oplemene područje. Vrlo su meki, ali nisu bez ambicija. Njihov talenat najčešće se manifestuje kroz razne umetnosti, a posebno su dobri kao slikari. Znaju prekrasno da urede enterijere jer ih ljubav prema domu nadahnjuje. Ponekad se sve usmeri na patriotizam, pa postaju narodni političari koje mase vole. Tu pokazuju osećanja prema domovini za koju se iskreno bore.

Lav

Lavov talent sastoji se u tome da zablista kao Sunce koji mu je vladar. Stoga su odlični u prezentacijama pred publikom. Njihova posebnost zrači, a često i dramatizuje, pa se mnogi razviju u dobre glumce. Lako im je privući pažnju drugih, pa se kod nekih to manifestuje kroz uverljivost u situacijama kad treba pridobiti osobe ili sredstva za neki projekt. Dobri su i kao organizatori i manadžeri koji vole da vladaju. Lavovi takođe odlično znaju s decom

Devica

Postoji niz sitnica i hobija za koje Device pokazuju izuzetne talente. Teško bi ih bilo sve nabrojati, ali radi se o tipu koji je najveći perfekcionista i koji pazi na svaki detalj. Oni će uvek ići do kraja kad nešto treba usavršiti, ali će zato ponekad izgubiti iz vida celinu. Ovo je znak pravih malih specifičnih talenata, pa tu možemo naći i one retko viđene, jedinstvene u svetu. Sjajni su kao zanatlije, a talentovani su i za svako bavljenje gde treba pokazati uslužnost. Spremni su da uče ceo život.

Vaga

Ako treba pomiriti dve zaraćene strane, pozovite Vagu da to učini. Ona će uvek naći kompromis. Njen talent je u tome što na fin način zna da poveže i uravnoteži ljude. To je zbog Venere i prirode 7. kuće koja uvek gleda kako je i drugome. Stoga su Vage nadarene za diplomatiju, pravo, pregovore, dogovaranja, ali i umetnost. Njihova je kreativnost povezana s neopipljivim, pa su neretko izvrsni muzičari koji duboko osećaju svaku notu. Ponekad su i odlični filzofi koji znaju da pojednostave stvari.

Škorpija

Sva područja u kojim se traži provokacija ili borba, prilike su da Škorpioni pokažu svoje talente. Izvrsni su kao stratezi, dobri su i kao seksolozi. Neretko se tu nađe i odličnih hirurga koji imaju dovoljno hladnokrvnosti i sabranosti za složene operacije. Kako je ovo znak prirode 8. kuće, ima tu i bankara koji izvrsno znaju da barataju tuđim novcem. Imaju šesto čulo, koje neke usmere u detektivske sposobnosti. Stoga se mogu razviti i u dobre kriminaliste, a nekad se to okrene na duhovno, pa istražuju dušu kao psiholozi.

Strelac

Sjajni su kao filozofi, pokretači i upravljači idejama koje će uticati na druge. Ponekad odu u sveštenički poziv koji je kod nekih iskrena potreba. Zbog prirode 9. kuće koja nadilazi sve granice, mnogi da razviju talenat povezivanja različitih naroda i kultura šireći ideju mira. Dobri su i kao fotoreporteri, dopisnici, pomorci ili istraživači.

Jarac

Jarac je nadaren za složene sastave i konstrukcije. Stoga svoj talenat mogu razviti kroz upravljačku delatnost gde treba u svakom trenutku znati ko šta radi, gde sve to vodi i šta učiniti u rezervnom slučaju. Sjajni su direktori, reditelji, arhitekte, inženjeri. Zbog velike odgovornosti koja krasi ovaj znak, talentovani su i za područja gde treba garantovati sigurnost, pa se nađu u poslovima gde treba podmetnuti leđa, nekog spasiti ili zaštititi. Uvek su maratonci na duge staze.

Vodolija

Kao znak koji je uvek ispred svog vremena, Vodolijin talenat neretko biva prepoznat tek kasnije. On je onaj koji otvara čovečanstvu nove puteve stremeći u visine koje mnogi još ne naslućuju. Sve što je novo i još nepoznato, njegovo je područje. Danas je to informatika ili umetnost stvorena pomoću novih tehnologija, sutra već nešto drugo. Odličan je i kao istraživač, naučnik, ali i humanista. Mnogi će se istinski posvetiti drugima pomažući u humanitarnim akcijama.

Ribe

Ribe su talentovane za većinu umetnosti. Kod njih to ide samo po sebi jer i život oplemenjuju nežnim i lepim stvarima. Osećajnost koju poseduju odličan je temelj za umetnička bavljenja, a priroda 12. kuće iznedriće mnoga nadahnuća. Sjajne su kao plesači, jer Riba vlada stopalima. Imaju sposobnost da zapetljaju stvari, ali i raspetljaju, pa zna da se razvije dar za čitanje između redova ili dešifriranje zagonetki.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK