Astrofon21

KLJUČ ZA ZDRAVLJE I DUGOVEČNOST

Potrebno  je ispuniti tri faktora kako bi se sprečio razvoj bolesti. Prvi od njih je fizičko zdravlje i održavanje tela zdravim. Drugi faktor je razumevanje svojih emotivnih reakcija. I treći faktor je mentalna ravnoteža, odnosno disciplina misli.

Svako od nas ima misli, bilo da su one dobre ili loše, otrovne ili slatke, i to ne možemo poreći. Da bismo razumeli svoje misli, moramo razumeti naše želje. Želja stvara impuls iz koje kasnije nastaje misao, a to je upravo ono što nas pokreće.

Ako imate loše misli, npr. želite da posedujete nešto tuđe i pri tome se javi ljubomora, povucite se i otkrijte uzrok njenog nastanka i zatim ga eleminišite. Na taj način sprečili ste nastanak negativnih obrazaca u samom korenu. Na taj način ostvarujete kontakt sa samom dušom i svim onim što ona nosi u sebi. Ne morate se suočiti sa problemom u životu, u ovom slučaju sa bolešću, ako na vreme eleminišete uzrok njenog nastanka.

Što je veća ravnoteža između fizičkog, psihičkog i mentalnog aspekta vašeg bića i sam život biće ispunjeniji i moći ćete da uživate u njemu.

Verujem da ćete se svi složiti da je bolje, ako već moramo da prođemo kroz određeni vid negativne karme koju smo nekada davno stvorili, da nas ubode komarac, nego da nas ugrize tigar.

Naravno, kao i uvek, izbor je samo na nama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK