Astrofon21

Kiron se kreće kroz jedan znak oko 3 godne/Kiron -mitologija

U mitološkoj priči Kiron je napravio smrtonosni otrov, da bi pomogao Herkulu (u horoskopu otkrića vidimo da je Uran u 11. kući u trigonu sa Suncem što predstavlja samog Herkula). U nekom momentu kentauri su se zamerili Herkulu, i on je umočio strele u taj smrtonosni otrov, i greškom pogodio Kirona samog. Budući da je on bio polubog, nije mogao umreti, pa je nastavio da živi u velikoj patnji i bolovima (u karti otkrića to vidimo u dispozotoru Urana, Plutonu koji kvadrira Mesec, a nalazi se na Algorabu, zvezdi iz Gavrana koja govori o izdaji – budući da je Mesec izuzetno snažno položen on ne umire u potpunosti već je ranjen). Tako ovaj deo priče nosi konotaciju Kirona u smislu da osoba može biti povređena od strane prijatelja, i to svojim sosptvenim oružjem. Kirona bi trebalo gledati kao poluprosvetljeno biće. On jeste vrlo mudar, ali nije još dostigao vrhunac. Zato on i predstavlja stepenicu između Saturna i Urana.

Nakon tih događaja Kiron se povlači iz svakodnevnog života tražeći sebi lek. Na tom putu potrage on u sebi otkriva isceliteljske moći. Shvatajući da neće uspeti da se izleči on traži od Jupitera smrtnost, jer je za njega smrt neka vrsta oslobođenja od konstatnog bola. On preuzima na sebe Prometejevu sudbinu i tako Prometej na kraju dobija besmrtnost. Tako je Kiron sličan Isusu (Kiron je u konjunkciji sa Plutonom u 4. kući), koji je na sebe preuzeo teret čovečanstva, dajući svoj život za dobrobit drugih. Ta žrtva je događaj koji svako od nas nekada u životu mora da ponese, i Kiron će to i opisati.

Kiron nije u svakoj natalnoj karti podjednako naglašen, niti je reč o istom periodu iz Kironovog života već možemo podeliti u više faza:

Kironovo druženje sa ljudima, (u horoskopu to predstavlja prijateljstvo sa neobičnim osobama)
Njegovo lečenje (isceliteljske moći kod osobe)
poveređivanje od strane Herkula (od strane prijatleja)
preuzimanje Prometejeve kazne (žrtva za druge)
Kiron se kreće kroz jedan znak oko 3 godne. Ukoliko želimo da vidimo šta se očekuje od Kirona u budućnosti, vratimo se na pozicije natalne karte otkrića.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM