Kineski horoskop-Znak Petlovi i Svinje čekaju pare

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pacov

Čovek nikad ne zna za šta je sposoban dok ne testira svoje mogućnosti, a vi ćete ovog meseca najzad uspeti da to ispitate. Pun Mesec vam donosi inspiraciju za preispitivanja, a na poslovnom planu biće vam potrebno i hrabrosti i sreće. Imaćete i jednog i drugog.

Bivo

Opustite se i oslobodite se stresa. Pun Mesec će vam dozvoliti da za sve aspekte vašeg života okačite znak “ne uznemiravajte“ kako bi “napunili baterije“. Čak i kada je u pitanju ono što morate odrađivati, setite se da univerzum ne leži na leđima samo jednog čoveka.

Tigar

Pun Mesec donosi razgovore. Ako se neki vode i mimo vašeg znanja, nemojte se ustručavati da skrenete pažnju na svoje mišljenje o datoj temi. Na profesionalnom planu nastupajte strateški a ne stihijski pa ćete svakako ostvariti impresivan rezultat. I ne zaboravljajte na ljubav. Nikoga ne uzimajte zdravo za gotovo.

Zec

Stanite i dozvolite osećaju slobode da vas obuzme. Pun Mesec će vas možda inspirisati da steknete nove omiljene navike, a mladi da proširite svoja znanja koja vas mogu osloboditi više nego što mislite.

Zmaj

U ovom mesecu bićete obuzeti svojim zacrtanim idejama, a jedna od njih čak može biti i romantične prirode – izjava ljubavi je nešto na šta se retko odlučujete, ali će vam pun Mesec ovog puta za to dati inspiraciju. Period blagostanja za vas počinje mladim Mesecom, i traje pune četiri nedelje.

Zmija

Upitajte sami sebe – šta je to što želite da ostvarite u svojoj vezi? A onda pristupite ostvarenju tog cilja ne prateći stare, uhodane navike. Period punog Meseca doneće vam ohrabrenje da te novine i sprovedete u delo. Oktobar će, inače, za vas biti mesec alternativa i onoga što dosad nikada niste radili.

Konj

Mlad Mesec će vas podstaći da konačno zavolite promene i prepustite im se. Sve što želite da saznate ili ostvarite – ovog meseca ćete i uspeti, ali znajte da svaka nova igra donosi i nova pravila. Na poslu takođe možete pronaći nešto novo, nešto što do sada niste ni primetili.

Koza

Ovog meseca jednostavno idite korak dalje – iskažite svoje misli i svoja osećanja. Na poslovnom planu, sačekajte vreme mladog Meseca i tada dozvolite svom takmičarskom duhu da vas vodi kroz profesionalne bure. To će vas učiniti produktivnijim.

Majmun

Ukoliko tragate za ljubavlju, budite spremni da i sami prvi pokažete osećanja. Osetićete kako budućnost postaje svetlija i lepša. Međutim, oktobar je za vas mesec profesionalnog uspeha jer nagrade najzad stižu. Vreme je i da zacelite sve stare rane.

Petao

Opustite se. Dozvolite sebi da pristanete na promene kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Shvatićete i sami da ste fleksibilniji nego što mislite. Razrađujte nove ideje i poslovne projekte, ali se ne zalećite u odlukama.

Pas

Ovog meseca će vam doslovno sve biti jasno. Sve će vam se prikazivati upravo onako kako i jeste. U vreme punog Meseca najzad ćete uvideti i da ste mnoge znake na ljubavnom polju, doslovno, propustili. Poslovne probleme ćete temeljnije rešavati, a za neke će biti dovoljno tek puko objašnjenje. Objasnite.

Svinja

Posvetite se radu na sebi i time ćete uneti promene i u vaš ljubavni odnos. U oktobru je pravo vreme da prihvatite i poslovne izazove, jer je ovo vreme za menjanje i razvijanje. To ne znači da treba da brzate u zaključcima ili naprečac donosite odluke. Ostanite oprezni, ali i otvoreni za novo razmišljanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.