Kineski horoskop-mesec Metalnog Petla

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mesec vatrenog Petla, posebno povoljan za Zmiju i Petla, donosi nam mentalnu energiju, istraživačko nadahnuće i kreativnost.

Mesec Petla može doneti jako povoljan period za ljubav znakovima Majmuna, Pacova i Zmaja. Čemu god da se nadate, morate se prepustiti mašti i vizuelizaciji savršenog partnera, jer ćete ga na taj način prizvati u svoj život,

Posle kineske Nove godine, drugi značajan praznik nastupa u septembru, tada Kinezi slave praznik tokom kojeg služe specijalne mesečeve kolačiće.

Običaj je da se oni jedu pod svetlom punog Meseca kada možete poželeti i želju.

Pacov

Ukoliko ste zaista spremni da se pozabavite svojom budućnošću, poslužiće vam energija mladog Meseca. Biće vam potrebni i saveti profesionalca – nemojte se ustezati da ih zatražite. Priznajte dragim osobama koliko su vam važne. Ako ste slobodni, vaši snovi se mogu ostvariti na polju ljubavi ovog meseca.

Bivo

Na poslovnom planu, septembar je idealan za nove početke. Međutim, vas će takve vesti obradovati samo ukoliko ste spremni za promene. U vama će se roditi brojne ideje, a idealno vreme za formulisanje novih ciljeva sledi odmah nakon mladog Meseca. U vezi morate da date slobodu partneru, bez osuđivanja i uslovljavanja. Pokušajte da se opustite, svideće vam se, a osetićete i boljitak u vezi. Ukoliko ste slobodni, nemojte da se iznenadite ukoliko neplanirano naiđete na nekoga sa kime se uzajamno privlačite, opustite se i uživajte.

Tigar

Na poslovnom planu, vas stalno motivišu radoznalost i želja za novinama. Upravo to će vas prikazati u posebnom svetlu tokom septembra. Ne čudite se ako nadređeni izaberu baš vas za novi projekat. Uživajte i u sreći i izobilju s partnerom, jer je ovo mesec ljubavi. Tigrovima koji su još emotivno slobodni, baš ovog meseca se može dogoditi ljubav na prvi pogled.

Zec

Sve vam se čini komplikovanim ako ne vidite odmah rešenje. Ukoliko nešto činite refleksno i šablonski, tu onda ne postoje nikakvi izazovi. Dozvolite umu da pokrene unutrašnje snage kreativnosti i predstavi drugačije ideje. Time ćete dozvoliti sebi da pronađete više različitih rešenja za isti zadatak. Negujte svoju vezu, družite se i uživajte u uzajamnim osećanjima sa partnerom. Ne morate stalno da izmišljate sebi obaveze. Odmor je, takođe, važan. Ako ste slobodni, pokažite strpljenje ovog meseca. Bolji period za ljubav vam dolazi u narednom mesecu.

Zmaj

U poslu morate pokazati strpljenje. Ne donosite ishitrene odluke i zaključke u narednih 30 dana. Istražujte, opskrbite se informacijama i dajte im vremena da se slegnu. Ne otkrivajte svoje karte dok se igra ne završi. Vreme je na vašoj strani. Budite velikodušni i posvetite svoje vreme partneru ovog septembra. Ukoliko ste slobodni, fokusirajte se na traganje za prijatnom, platonskom vezom.

Konj

Simbol poslovne situacije u septembru je moćna planina koju vi gledate sa strahopoštovanjem, a zapravo može da postane vaš pijadestal. Možda ste previše fokusirani na svoju trenutnu situaciju? Pokušajte da se skoncentrišete i planirate buduće projekte. Pripremite se za razgovor, na neke teme ćete se uporno vraćati jer partner želi da ih razrešite. Ukoliko ste slobodni, mogući je susret sa bivšim partnerom. Vi odlučujete u kom će smeru teći razgovor.

Koza

Obratite pažnju na vreme i važne informacije. Oslušnite okolinu, neke reči kriju dvostruka značenja što će vas motivisati da promenite planove. Partner će vas obasipati pažnjom i poklonima ovog meseca. Uživajte u pozitivnim vibracijama. Moguće je upoznavanje sa osobom sa kojom delite iste interese. Ako ste slobodni, saznaćete da osoba sa kojom se družite prema vama oseća nešto više od prijateljstva.

Majmun

Ukoliko volite izazove, septembar je idealan mesec za upuštanje u pažljivo iskalkulisane rizike. Na ljubavnom planu su mogući nesporazumi u komunikaciji sa partnerom. Prebacivanje krivice na drugoga nije najbolje rešenje za bilo kakav problem. Potrudite se da saslušate partnera. Slobodni će uživati u flertu, idealan je period da se opustite i lepo provedete. Ukoliko priželjkujete ozbiljnu vezu, strpljenje će uroditi plodom.

Petao

Na poslovnom planu će se situacija i sama atmosfera brzo menjati. Uspećete da se prilagodite jedino ako podsetite sebe da ste vi prava osoba za posao. Suptilno odgovarate kolege od njihovih ideja pod izgovorom da su to loše procene. Razgovori sa partnerom su možda napeti, ali su neophodni za rešavanje nesuglasica. Budite spremni da date sažete i precizne odgovore. Ako tragate za novim partnerom, budite oprezni jer ćete nailaziti na osobe sličnih osobina koje nisu preporučljive za vas.

Pas

Ne možete napredovati na poslu ako sve ide glatko, mora da bude i malo komplikovanijih situacija. U septembru, problemi će biti mnogo manji nego što vi mislite. Videćete situacije u drugačijem svetlu i uspeti da se prilagodite datoj situaciji. U vezi morate napraviti kompromis. Opustite se i dajte partneru više slobode. Za slobodne predstoji povoljan period za druženje i nove mogućnosti na polju ljubavi.

Svinja

Na poslovnom planu posvetite se istraživanju, jer sve što budete umeli da pitate moći ćete i da saznate. Moguća je i promena posla, novi početak za vas. Ljubavni život ispunjen je prijatnim očekivanjima u sseptembru. Osećećete se živahno i prijatno sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguća je ljubavna avantura na pomolu, desiće se spontano i jednostavno.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.