Astrofon21

Keltski horoskop/LIPA-Vrlo ste lepi u mladosti, ali sa godinama pokazujete tendenciju ka gojenju….

LIPA: 13.-22. septembar i 11.-20. mart

Smatra se da je lipa drvo čarolija i čarobnjaka. Ljude koji su rođeni pod njegovom zaštitom imaju veliku sklonost ka tajnim društvima i organizacijama. Strasno ih zanima okultizam i sve natprirodno ili neobjašnjivo. Veoma volite komfor i sigurnost, ali možete da se prilagodite raznim uslovima života. Vrlo ste lepi u mladosti, ali sa godinama pokazujete tendenciju ka gojenju. Imate praktičnu inteligenciju i veliki talenat za precizne poslove. Često preterujete sa urednošću i pedanterijom i time zamarate svoje najbliže. Obično u ljubavi dajete malo od sebe, ali kada se predate zahtevate za uzvrat jednaku predanost i vernost. Ako se ta očekivanja ne ispune, možete i da se razočarate.

Tada se posvećujete traženju duhovne „čistote“. Ili se marljivo posvećujete poslu. Ipak, obično uspevate da nađete srodnu dušu, jer ste vrlo senzualni i tolerantni. Kada nađete srodnu dušu, stvarate srećnu porodicu. Obožavate decu i ako i vaš partner to misli, rado ćete kuću pretvoriti u zabavište. Ipak, u ljubavi ste vrlo ljubomorni. Ponekad ste skloni i preterivanju u tome pa se više ne razlikuje šta je ljubomora a šta zavist. Zbog toga su česti konflikti u vašim emotivnim vezama.Ponekad zaista imate bleštavu intuiciju koja se javlja samo na mahove. U svom ponašanju se slobodno na nju oslanjate, jer se verovatno već pokazalo koliko od nje imate koristi. Zbog toga ste skloni da zanemarite praktičnu analizu i zdravo prosuđivanje. Potrebno je da nađete pravu ravnotežu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM