Astrofon21

KARMIČKA ASTROLOGIJA-Zašto smo mi na ovom svetu?

Zašto smo mi na ovom svetu, zašto nam se ovo dešava što nam se dešava, šta je to iz prošlosti što sejemo ili žanjemo u ovom životu? Na sva ta pitanja odgovor nam daje Karmička Astrologija. KARMIČKA ASTROLOGIJA je grana astrologije koja se bavi uzrokom našeg života na zemlji. Karmička astrologija se bavi metafizičkim pitanjima, dubljim i širim kako fizičkim tako i filozofskim pristupom na naš život i postojanje kroz postavku planeta u našem horoskopu. Natalna karta nam daje uvide u to šta će nam se desiti u životu i šta možemo očekivati, prognoze i pogled u budućnost koji nam nude godišnji i solarni horoskop nam ukazuju kada se nešto može desiti, a karmički horoskop nam daje odgovore na pitanje zašto nam se to uopšte dešava. Zašto smo dobili određene zadatke, sudbinu, zemlju, partnera itd. Vrlo je važno utvrditi karmički zadatak u ovom životu. Točak života koji predstavlja natalna karta je energetski krug našeg života sa svim događajima i odnosima na koje smo fokusirali tu energiju, ali dublja, nesvesna energija kojom smo predodređeni mnogo više upravlja tim tokom ili pravcem našeg putovanja. Ta duboka energija se identifikuje sa našim prošloživotnim iskustvima, pa karta za prošli život, ili karmički horoskop može svakome da da vrlo važne podatke o dugovima, zadacima, ciljevima i odnosima koje smo posejali u prošlosti a za koje sada dolazi red da ih otplatimo ili naplatimo. Karma na sanskritu znači akcija – pa iz akcije prošlog života zavisi i naš sadašnji život i ono što nam se dešava. Vrlo često nismo svesni ili kažemo da ne znamo zašto se baš nama dešavaju neke stvari ili događaji za koje mislimo da ih nismo zaslužili. Upravo to su karmički zadaci, jer zapravo zbog njih se i ne sećamo prošlih života – da vidimo i širu sliku našeg života i da iako nismo u ovom životu ništa loše uradili nekome, a loše nam se vraća, da to prihvatimo, i da smo, možda u prošlom životu toj osobi mi uradili istu stvar te da sada plaćamo dugove ili učimo lekciju. Karmička astrologija nas uči da prihvatimo svaki dogadjaj ili odnos u našem sadašnjem životu kao lekciju i kao dobro za nas, a karmički horoskop će nam dati precizan uvid u naše greške iz prošlog života i dugove koje prenosimo u ovaj i tako nam pruža razumevanje u neke događaje koji su nam nelogični i neshvatljivi. Onog trenutka kad spoznamo i osvestimo naše greške, već menjamo ugao gledanja na naš život ali i buduće akcije koje sejemo za naredni život. Karmički horoskop je jedan od najvažnijih horoskopa koji nam daje uvid ne samo na naš trenutni život nego i na lanac ili spiralu života koje živi naša duša, a po kome se mogu videti i koraci napred u njenom razvoju.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM