Astrofon21

KARMA RETROGRADNOG MERKURA-Gubeći se u misli koja je izvan poimanja….

Osoba sa retrogradnim Merkurom treba da prođe kroz nerazrešenu karmu u odnosima s ljudima. Pokazuje sklonost da na druge reaguje kao da predstavljaju ljude iz njene prošlosti. Na taj način ima teškoću da održi pun fokus svoje svesti na “ovde” i “sad”. To se obično manifestuje kao teškoća u odnosu s porodicom i rođacima. Ali pitanje odnosa sa ljudima prevazilazi način nečije komunikacije s njima. To takođe podrazumeva percepciju univerzuma u celini. Često se kod retrogradnog Merkura javlja inherentni problem u sagledavanju onoga što bi se moglo nazvati inverziranom realnošću. Pojedinac ima teškoću da shvati najosnovniju vezu između uzroka i posledice. Postavlja pitanja o samoj suštini života, ali često ne može da vidi najjednostavnije spone između stvari, okolnosti i ljudi. Gubeći se u misli koja je izvan poimanja, mora naučiti da se zadovolji najelementarnjim jednostavnim stvarima od kojih je život sazdan. Toliko je željan da otkrije šta se nalazi izvan okvira razumevanja da skoro uvek propušta očigledno. S karmičkog stanovišta ova osoba mora naučiti kako da svoju pažnju fokusira na realnost sadašnjosti, a ne da se gubi u maglovitim iluzijama kojima je sklona. Kada jednom bude uspela da to učini, biće u stanju da postavi čvrstu referentnu tačku ovde i sad kroz koju se sva njena otkrića mogu manifestovati u spoljnom svetu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM