Astrofon21

Karijera i novac-Ribe opšte karakteristike (ASTRO)

Ribe su po prirodi ekspresivne i ne oklevaju da ljudima oko sebe iznesu kako se osećaju. Za njih nije iznenađujuće da za nekog napišu pesmu ili kupe poklon koji ima posebno značenje. Očekuju da i drugi budu tako otvoreni prema njima. Komunikaciju sa voljenima smatraju najvažnijom. Intuitivne i često sanjalice, Ribe se najbolje osećaju na poziciji gde će njihove kreativne sposobnosti da dođu do izražaja, još bolje ukoliko je to u humanitarne svrhe.

Zanimanja za koja su rođene su: advokat, arhitekta, veterinar, muzičar, socijalni radnik i dizajner igrica. Ključna fraza za ovaj znak je „Ja verujem“.

Inspirisani potrebom da naprave promene u životima drugih, oni su spremni da pomognu čak i da idu izvan granica. Ovaj znak kao duboko saosećajan, vredan, posvećen i pouzdan, ume da dođe do srži stvari. Mogu biti odlični u rešavanju problema.

Što se novca tiče, Ribe mu obično ne pridaju nikakav značaj ili jednostavno ne znaju da se snađu sa njim. One su obično više zaokupljene svojim snovima i ciljevima nego novcem.Ipak, za sve je potreban i novac, tako da će se potruditi da ga bude dovoljno za ostvarivanje njihovih ciljeva i snova. U ovoj oblasti postoje dve strane Riba, s jedne strane će trošiti i trošiti, a sa druge će postati škrti. Na kraju, ipak će ostati dovoljno za normalan život.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK