Astrofon21

KAKVU KAFU PIJETE? Verujete li da to mnogo govori o vama?

U širokom asortimanu kafa svako od nas ima svoju omiljenu. Prema vašem ukusu otkrijte kom tipu pripadate.

Obična crna kafa
Vi ste tradicionalista koji nikada neće podleći uticajima urbanizma i nametanja novih vrednosti. Prema vašim principima, moralne vrednosti su neprocenjive i kod vas će uvek imati primat. Živite skromno i to vam uliva mir. Odabran krug prijatelja – istomišljenika, takođe ljubitelja crne kafe.

Espreso
Brzina je vaše drugo ime. Volite da ste u društvu, ali ste nestalni i na vas se ne može sa sigurnošću osloniti. To je delimično i zbog toga što se krećete u poslovnom svetu i preokupirani ste obavezama. Volite putovanja i daleke destinacije. Niste fanatik za skupocene stvari, ali neki vaši detalji prosto moraju da budu brendirani.

Kapućino
Vama je život uživanje. Vi naprosto umete da iskoristite svaki trenutak. Omiljeni ste u društvu i mnogi su željni vašeg prisustva. Modni detalji su sastavni deo vašeg imidža što se čak primećuje i u prostoru u kom živite/boravite. Vi imate mnogo ideja i mašte i time budite inspiraciju okolini. Postoje ljudi koji vam zavide, ali vi imate svoj stav.

Nes kafa
Površni ste i nikada ne pridajte značaj detaljima. Bavite se sopstvenim životom, pa ponekad može da deluje kao da ste egocentrični. Jedno je sigurno: vi ne spletkarite i ne ogovarate. Utapate se u životni kliše i ne iskazujete preterane ambicije. Pre ćete se pomiriti sa situacijom, nego da dižete revoluciju kako biste postigli ciljeve.

Moka
Hedonizam je vaša glavna karakteristika. Vi volite mnogo da pričate i puni ste izuzetnih iskustava. Vas pokreće novac i, ako ga nemate, podložni ste očajanjima i depresivnim trenucima. Volite da se ponekad pozabavite i tuđim problemima da biste svoje potisnuli. Ipak, umete da budete dobar i odan partner/prijatelj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK