Astrofon21

Kako voleti Blizanca?Muškarac rođen u ovom znaku u partnerki pre traži sestru, drugaricu ili majku nego ljubavnicu….

Blizanci i Lav mogu se za tili čas zaljubiti jedno u drugo, Blizanci i Strelac pristaju jedno drugome kao ruka i rukavica, veza Blizanca i Škorpije puna je suprotnosti i nerazumevanja.
Muškarac rođen u ovom znaku u partnerki pre traži sestru, drugaricu ili majku nego ljubavnicu. Više voli prolazne avanture koje ga previše ne obavezuju. I ako je kratko vreme u vezi s njim, njegova partnerka ima utisak da ga poznaje već godinama. Sklon je čestim promenama raspoloženja, ali retko je namrgođen i natmuren u kući. Kada se naljuti pa deluje kao da će iskočiti iz sopstvene kože, za par minuta može da se smiri kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj večiti dečak omiljen je kod žena zbog svoje duhovitosti, pričljivosti, druželjubivosti, šarma i snalažljivosti. Dopadaju mu se ženstvene i energične pripadnice suprotnog pola, a svoju partnerku uvek će motivisati da napreduje u karijeri ali i da ima bogat društveni život.

Žena rođena u znaku Blizanaca sledi svoja osećanja samo do izvesne granice, a onda izgrađuje odbrambeni mehanizam štiteći se od razočarenja. Radoznala je i nestalna, a često joj se dopadaju dva ili više partnera. Iako deluje kao da ništa ne može sama, bez supruga, u stvari je vrlo samostalna. Veoma drži do svog izgleda i u zrelijim godinama često deluje vrlo mladoliko a zbog svoje društvenosti vrlo je omiljena. Ipak, partnera mogu da zamaraju česte promene njenog raspoloženja koje varira od razdraganosti do ljutnje za svaku sitnicu. Svakom muškarcu nalazi manu pa teško pronalazi onog “pravog”, kao da zna da će imati dva ili više brakova, nema strpljenja da se u onom prvom previše trudi.

BLIZANCI I OVAN – Brzo će se prepoznati i uleteti u vezu bez razmišljanja. Blizanci su šarmantni, pričljivi i pristupačni pa imaju sve preduslove da na brzinu srede energičnog i seksepilnog Ovna. Ovan ne voli dosadne, ozbiljne i monotone porodične tipove, već upravo duhovite i na avanturu spremne Blizance. Iako Ovan voli da dominira, lukavom i fleksibilnom Blizancu to neće previše smetati.

BLIZANCI I BIK – Bik treba da se pripazi jer će teško odoleti šarmantnom i pričljivom Blizancu koji iz čista mira može i da ga napusti kao da se ništa nije dogodilo. Biku će vrlo brzo postati jasno da s Blizancem teško može da zasnuje ozbiljnu vezu kakvu priželjkuje. A, što se Blizanca tiče, njemu bi s Bikom vrlo brzo moglo da postane dosadno.

BLIZANCI I BLIZANCI – Ove dve detinje duše jednostavno i lako ulaze u međusobnu komunikaciju. Vole šalu, flert i avanturu ali teško mogu da dožive najdublju strast i ekstazu. Oboje liče na prolećni povetarac, čas ovde, čas tamo, večito neuhvatljivi. Iako ni jedno od njih nije za neku trajniju i stabilniju vezu, ipak se dobro razumeju i lepo im je kada su zajedno.

BLIZANCI I RAK – Njih dvoje mogu jedno drugome da se dopadnu… u početku. Razigrana detinja duša Blizanca traži prirodnu ravnotežu u nekoj smirenoj osobi kao što je Rak. Iako se Rakove ideje o sigurnom domu i zasnivanju porodice Blizancu čine potpuno neverovatnim, on ipak „pada“ na njih. Problem je u tome što je ljubav Raka prava i duboka.

BLIZANCI I LAV – Ovo dvoje mogu se za tili čas zaljubiti jedno u drugo. Lav poseduje očigledne kvaltete na koje Blizanac pada kao pokošen. Lavu se dopadaju Blizančev šarm i duhovitost. Takođe, Lav voli laskanje i divljenje, a pričljivi Blizanac neće prestajati da ga obasipa komplimentima. Erotsko slaganje je odlično a na okolinu ostavljaju utisak vrlo skladnog para.

BLIZANCI I DEVICA – Jednog lepog dana kada površni i lakomisleni Blizanac dođe u fazu ozbiljnosti i kovanja planova za sigurnu budućnost, može da se oduševi Devicom koja predstavlja oličenje osobina koje njemu nedostaju. Vredna, štedljiva i trezvena Devica uliva poverenje Blizancu, dok će sama imati utisak da njen partner ima ozbiljne namere.

BLIZANCI I VAGA – Ova dva partnera razumeju se u gotovo svim životnim oblastima. Iako ne spadaju u postojane i stabilne ličnosti, mogu se voleti godinama upravo zato što jedno drugo ni na šta ne prisiljavaju. Oboje imaju potrebu za druženjem, pa će se često zajedno pojavljivati na raznim zabavama i prijemima. Duhoviti su i pričljivi, pa im u vezi nikada nije dosadno.

BLIZANCI I ŠKORPIJA – Njihova veza puna je suprotnosti i nerazumevanja pa se može reći da su ova dva znaka udaljeni jedno od drugog kao nebo i zemlja. Ogromna seksualna energija i strastvenost Škorpije, ne odgovaraju toliko ležernijem i površnijem Blizancu kojeg nije moguće ni na šta naterati. Hiroviti i često neobjašnjivi postupci Blizanca mogu izbaciti Škorpiju iz kože.

BLIZANCI I STRELAC – Oni pristaju jedno drugome kao ruka i rukavica. Vole druženje, pokret, promene i savršeno se dopunjuju. Puni duha i volje za životom, stalno stimulišu jedno drugo i na emotivnom i na erotskom planu. Vernost im nije jača strana pa eventualna prevara neće biti shvaćena dramatično. I Blizanci i Strelac lako stupaju u kontakt ali lako i raskidaju.

BLIZANCI I JARAC – Zajednica ova dva znaka može da bude prijatna, ali i nepodnošljiva. Mnogo bolje funkcionišu kao prijatelji i poslovni saradnici, nego kao ljubavni partneri. Jarac je ozbiljan, temeljan i dosta vremena posvećuje svom poslu. Blizanac se ni na čemu ne zadržava dugo, pa leti s jedne stvari na drugu kao leptir s cveta na cvet.

BLIZANCI I VODOLIJA – Dva pripadnika vazdušnih znakova vrlo brzo se „nanjuše“ i lako sklapaju poznanstvo. Dobro se razumeju i lako dogovaraju pa ih od prvog susreta do ljubavi obično deli samo jedan korak. Oboje su druželjubivi i pričljivi, pa konzervacija teče sama od sebe. Vole promene. izlaske i putovanja, pa jedno drugo ne sputavaju a eventualni rastanak brzo prebole.

BLIZANCI I RIBE – Ova veza puna je iznenađenja i preokreta, jer oba partnera znaju da budu dvolična i prevrtljiva. Blizanac je u ljubavi nepraktičan, detinjast, promenljuve ćudi ali nikada nije zlonameran. Dovoljno je rečit i duhovit da zavede Ribu koja večito sanja o idealnoj ljubavi. Ali, pitanje je trenutka kada će Blizančev površan pristup ljubavi dovesti Ribu do suza i očajanja.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK