Kako se vaš horoskopski znak suočava sa problemima?Bikovi ignorišu probleme, a Device ih rešavaju!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bikovi ignorišu probleme, a Device ih rešavaju!

Ovan se odmah hvata u koštac s problemom

Pripadnici ovog znaka po svojoj prirodi su nestrpljivi i na prvu pojavu problema, ne samo da su spremni odmah da reaguju, već ne znaju drugačije. Insistiraju na tome da se situacija odmah popravi, a u tome će se maksimalno angažovati, tražiti pomoć drugih i boriti se svim raspoloživim sredstvima.

Bikovi su majstori u ignorisanju problema

Pripadnici ovog znaka majstori su u racionalnom pristupanju teškim situacijama, a zapravo je reč o tome da će oni ignorisati problem dok se on ne reši sam od sebe. Samo najteže situacije će ih izbaciti iz takta, ali čak i tada će pokušati da pronađu rešenje koje će imati najmanje posledica za njih.

Blizanci će se brzo uzrujati, ali i smiriti

Pripadnici ovog znaka reaguju vrlo emocionalno i problem doživljavaju tragično, ali istom brzinom se smiruju kada shvate da nema smisla da se previše uzrujavaju. Na početku će svima reći o čemu je reč očekujući pametne savete, a nadalje će očekivati da se situacija reši sama od sebe i imaće veru u pozitivan ishod situacije.

Rak se teško distancira od problema

Pripadnici ovog znaka u teškim životnim situacijama znaju da preuveličavaju i tada im se sve čini crno. Dok god se problemi ne reše, oni će razmišljati, tugovati i provoditi besane noći. Sposobni su dugo da trpe takvo emocionalno stanje, a nakon što jednom sve prođe, sami će se sebi čuditi zašto su se tako dugo nepotrebno uzrujavali.

Prva reakcija Lava je vikanje

Pripadnici ovog znaka ljubitelji su stabilnosti i predvidljivog toka događaja u svom životu, pa ih nenadani problemi lako izbacuju iz takta. Tada postaju ljuti na ceo svet i sve im se čini nepravedno, a svoje frustracije mogu da iskale I na svoju okolinu. Tada će preći u aktivnu fazu i razraditi plan rešavanja problema, a ako ga uspešno savladaju osećaće se kao veliki pobednici.

Device su navikle na rešavanje problema

Pripadnici ovog znaka pravi su analitičari koji su nekako navikli da se često susreću s problemima, ili to oni tako vide. Zbog toga su razvili ceo mehanizam nošenja s teškim situacijama, od logičnog promišljanja, tvrdoglavog stava do približavanja i traženju pomoći od drugih. Na kraju neće poslušati tuđe savete, već će postupiti po sopstvenoj intuiciji i u hvatati se u koštac s novim problemima.

Vaga će od problema napraviti filozofiju

Pripadnici ovog znaka skloni su beskonačnim analizama, zamišljanju različitih scenarija i razvijanju taktika kako što pre prebroditi neku životnu krizu. Savetovaće se s drugima i rado poslušati savete ljudi od poverenja, a nakon što se situacija reši shvatiće da su od sopstvenog problema napravili projekat iz kojeg su naučili važne lekcije.

Škorpija smireno razmatra mogućnosti

Na prvu pojavu mogućih problema u životu pripadnici ovog znaka neće brzopleto reagovati, već će promišljeno promatrati kako se situacija razvija. Ako je neko drugi kriv za nastalu krizu, sav će svoj bes usmeriti na njega kako bi se osećao lakše, no sve posledice će za sebe prihvatiti kao nužno zlo u životu. Nakon što problemi prođu, nastaviće sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Strelac će preispitati i najmanje detalje

Pripadnici ovog znaka poput Vaga problemima pristupaju preterano filozofski, pa će analizirati sve što je dovelo do toga i ko je sve uključen. Na to bespotrebno troše energiju, a ni sami sebi ne mogu da pomognu, a skloni su i sebe da krive zbog toga što su završili u nezgodnoj situaciji. Najbolje je da konačne odluke ne donose brzopleto, već sve prespavaju i tada razmisle o daljim koracima.

Jarac gleda kako da se što pre izvuče

Za pripadnike ovog znaka važi pravilo da je problem veliki onoliko koliko dugo ga muči, pa će dati sve od sebe da se loša situacija što pre završi. Disciplinovano će preuzeti krivicu na sebe, povući se u i sopstvenoj privatnosti razmišljati koji je sledeći potez najpametniji, a nosi najmanje posledica za njih. Nakon što sve bude iza njega, odmah će povući sve moguće korake kako se nešto slično ne bi ponovilo.

Vodolija će i u lošem tragati za pozitivnim

Pripadnici ovog znaka imaju snažan poriv da gledaju na moguća pozitivna rešenja u svakoj situaciji, pa čak i ako u to sami ne veruju. Osim što će sami sebi „mantrati“ da će sve brzo proći, oni će se poveriti tek nekome ko im je najbliži, jer ne želi da drugi znaju kako ga nešto muči. Nakon što jednom prođu, sve će probleme brzo zaboraviti da im ne bi kvarili svakodnevicu.

Ribe se hrabro nose sa životnim izazovima

Iako se pripadnici ovog znaka često opisuju kao preosetljivi, oni će u ključnim trenucima odlučiti kako će posle biti vremena za plakanje, a sada moraju da urade sve što je u njihovoj moći da se ono što ih muči što bezbolnije reši. Takav su pozitivan stav zauzeli već u ranoj mladosti, jer su navikli često da budu u teškim situacijama ili ih barem tako posmatraju. Sanjariće o danu u kojem će sve biti zaboravljeno i to će im pomoći da prebrode svaki izazov.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €