Kako se snalazite u ljubavnim avanturama?Iako ste odani, maštate o avanturi i grehu….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Lak ste plen za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano, nagonski na erotski zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može da bude mlada, ljupka koleginica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled s vas. Grižu savesti prema stalnom partneru, osetite kada već sve prođe.

Bik

Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu, ako je uporan, nežan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvećem, ako je pored vas kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

Blizanci

Vas je lako zavesti, to uvek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete da „padnete“ na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga, brbljiva koleginica pozove na kafu.

Rak

Iako ste odani, maštate o avanturi i grehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne prepušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu sa osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

Lav

Iako ste vrlo temperamentni, ne skrećete tek tako sa pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora da vam pruži mnogo više od stalnog partnera. Jer, za „kraljicu“ ili „princa“, treba dobro da se potrudi. Tek kada se uverite da je „žrtva prineta“, udvarač može da se nada tajnom erotskom sastanku sa vama.

Devica

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uletite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš „stegnuti“ eros, jednom može da popusti, i vi se tada prepuštate uživanju… možda s onom nasmejanom, romantičnom koleginicom ili šarmantnim, duhovitim kolegom.

Vaga

Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju, „lome“ se oko vas… Ipak, šarmantnom kavaljeru lepih manira, teško možete da odolite. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romansu sa vama. Iako uživate u večitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera, ipak ne ispuštate ni iz vida, a ni iz ruku.

Škorpija

Vi, uvek, pa i u ljubavi igrate na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas! Odolevate čak i dugotrajnom udvaranju onog zgodnog tipa koji vas uvek guta pogledom u liftu. Ako imalo posumnjate u partnerkinu vernost, bez griže savesti, prepuštate se komšinici iz prizemlja, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

Strelac

Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla, erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertovanju i avanturama, kada se udvarači trude oko vas ili vam koleginica pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

Jarac

Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko uspe da vas fascinira svojim profesionalnim uspesima i društvenim statusom, ima više šansi da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje ali i da vas razume.

Vodolija

Vi, najčešće, „padate“ na prvi utisak, fizički izgled, naročito ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvek zadržavate ono što vam je najvažnije, ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smešak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

Ribe

Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanture su za vas, samo, bekstvo od surovog sveta koji vas plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nežnosti i ljubavi

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €