Astrofon21

Kako prepoznati Bika-Muškarci rodjeni u maju najčešće konstitucijom zaista i podsećaju na Bikove….

“Pazi na smisao
a glasovi će se sami čuvati”.
Moj prijatelj koji je svako mesto posetio barem dva puta, rekao mi je da nikada neće zaboraviti svoje prvo putovanje parobrodom u Španiju.

Jednog dana dok se na palubi divio prelepom prizoru, iznenada su u daljini izbili obrisi velike mase stena koja se veličanstveno uzdizala iznad plavog Mediterana. Neko je na brodu viknuo: “Pogledajte, stene Gibraltara”. Impresioniran prizorom, moj prijatelj je “škljocnuo” nekoliko slika za drugare kod kuće, a zatim se okrenuo ka jednom dosadnom tinejdžeru koji je ležao u stolici za sunčanje pored njega i nadahnuto, poetski primetio: “Zar nije prekrasno?! Talasi ih već vekovima zapljuskuju, oluje šibaju, vojske ih opsedaju, civilizacije nastaju i propadaju, ali one večno stoje tu. Ništa ih ne može izmeniti, ništa ih ne može pomeriti”. Uz zevanje koje je pokazivalo veliku dosadu, tinejdžer odgovori: “Da, podsećaju me na mog starog”.

Njegov otac je rodjen u maju. Po tome ćete prepoznati Bika. To je prvi znak raspoznavanja. Najčešce se mogu naći na farmama, u bankama ili kancelarijama upravitelja imanja, medjutim prilično često zauzimaju i druga mesta. Sigurno je da ćete se bar jednom susresti sa Bikom inženjerom, nekom filmskom zvezdom, službenikom, baštovanom, kraljem i kraljicom, odžačarom, mesarom, pekarom i voskarom. Bika uvek možete prepoznati po njegovom nepokolebljivom ćutljivom stavu. Sve dok se bolje ne upoznate, najviše što budete izvukli iz njega biće: “Da, ne, hvala, do vidjenja”, a često i “uh-oh”, što bi trebalo da znači “ne”. Ako u trenutku rodjenja postoji uticaj Blizanaca, Ovna ili Strelca biće možda malo više hvalisav. Tipičan Bik ipak više voli da postupa veoma oprezno i govori veoma umereno.

Kao i stene Gibraltara, čvrst je i postojan i ništa ne može narušiti njegovo spokojstvo. Možete mu prosuti kofu vode na glavu, zapaliti drvce medju prstima na nogama, udarati ga čvrsto stisnutih pesnica ili ga gledati hipnotičkim pogledom i vikati “iz petnih žila”, on neće odstupiti ni santimetar. Kada se jednom odluči, on se mirno i čvrsto uhvati za to, isturi svoju prilično uočljivu bradu, raširi nozdrve i zabaci uši.

On retko kad juri i jednostavno želi da ga ostave na miru. Nemojte mu smetati i on će biti zadovoljan. Ako vršite pritisak, postaje tvrdoglav. Ako ga gurate suviše grubo i dosadjujete mu previše, budite spremni na žestoke izlive besa. Mesecima i godinama je u stanju da održava perfektno ravnotežu i samokontrolu, udišuci opojni miris cveća i ignorišuci sve šumove oko sebe. Jednog dana neko će staviti “jednu slamku previše”. Tada počinje da duva, rije zemlju, oči mu se sužavaju i sledi eksplozija. Sklanjajte mu se sa puta što brže možete i spasavajte život. Temperament Bika je retko kad impulsivan, ali kada se on jednom razjari, na svom putu može da uništi sve što mu se ispreči, uključujući i opasnu Škorpiju. “Uništavanje” nije prava reč. “Razaranje” bi više odgovaralo. Proći će neko vreme pre nego što se prašina ne slegne i mir ponovo ne povrati. Ponekad Bikovi mogu tako da se kontrolišu, pa im se takav izliv besa dogadja samo jednom ili dva puta u toku celog života. Čak se i veoma temperamentnim Bikovima to dešava najviše dva puta godišnje. Ipak, upamtite da on nije u stanju da se kontroliše i da njegov gnev nema granice.

Ako je razlog dovoljno značajan da bi podstakao izliv njegovih negativnih emocija, možete da računate na “slepu jaru”, a ne na obično durenje.

Poznajem jednog Bika koga žena nije videla nikada tako razjarenog, sve do jedne večeri u prepunom restoranu. Neki neugodni pijanac je prišao njihovom stolu i napravio par neukusnih primedbi. Žena je očekivala da muž reaguje odlučno uz uobičajenu samokontrolu, medjutim, doživela je šok kao i većina prisutnih gostiju. Njen Bik je iznenada ustao, prevrnuo dva stola, podigao pijanicu u vazduh i bacio ga na drugi kraj sale i pri tom skoro uništio podijum za orkestar. Niko nije ni reč rekao. Posle ovoga ćete, verujem, ipak biti obazrivi.

Muškarci rodjeni u maju najčešće konstitucijom zaista i podsećaju na Bikove a žene se odlikuju neshvatljivom i neodredjenom tromošću. Njihov pogled je vedar i bistar ali nepokolebljiv. Kreće se graciozno nemarno, ali njeni pokreti ipak otkrivaju skrivenu snagu. Kao i kod muškaraca, vrat je često debeo i muževan, a ramena, prsa i ledja su široka i snažna. Celokupna konstitucija tela je proporcionalna bez obzira dali je osoba visokog ili niskog rasta. Uši su obično male i priljubljene uz glavu. Jelo polako žvaću i uglavnom uvek imaju odličnu probavu. Kod nekih ćete možda zapaziti i pramen kose (koji podseća na loknu na čelu Bika) ili jedan uvojak na sredini čela. Većina osoba rodjena u ovom znaku ima prirodno kovrdžavu ili talasastu kosu. Boja kose, očiju i tena je obično tamna. Čak i pripadnici ovog sunčevog znaka koje imaju svetlu put i plave oči nikada ne ostavljaju utisak duhovno slabih ličnosti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK