Astrofon21

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku ŠKORPIONA uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment KARDINALNIH uglova zodijaka, pozicija ličnih planeta ili dispozicija na 16° VAGE ili 4° ŠKORPIONA.

Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 16° VAGE koja je aktivirana Mladim Mesecom, ili 24° do 29° osa FIKSNIH znakova (BIK, Lav, Škorpion, Vodolija), vreme je da planirate “NOVI POČETAK”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

KONJUNKCIJA MESECA i SUNCA aktivira DRUGU dekadu zodijačkog znaka VAGE, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

SABIJSKI SIMBOLI
ASC karte Mladog Meseca 16° VAGE Osedlan i negovan konj, galopira bez jahača. Stara vrata u koja je zaboden nož.
MARS 15° VAGE konjunkcija ASC karte Mladog Meseca Ledeni breg iza koga se vidi aurora borealis. Ledeni breg iza koga se vidi aurora borealis
Vladar Asc-a karte Mladog Meseca VENERA 24° ŠKORPIONA Bela zastava, neuvijena, sa crvenim malteškim krstom. Vuk stoji na lešini konja.
VENERA konjunkcija MERKUR 26° ŠKORPIONA Naoružani ratnik drži govor pred mnoštvom vojnika. Neobična publika.
Mesec/Sunce konjunkcija 4° ŠKORPIONA Detelina. Prerija zahvaćena olujom.
Mc karte Mladog Meseca 19° RAKA Konjušar jaše svetog konja. Velika zgrada sa granitnim zidinama, nejasno i tamno izgleda.
Ic karte Mladog Meseca na 19° JARCA Osoba se penje spiralnim stepeništem na čijem se vrhu vidi sunčeva svetlost. Majmun sedi pred ogledalom.
vladar Ic-a SATURN 15° JARCA Muškarac jaše jakog konja u najvećoj brzini. Krupan čovek, crven u licu i veoma srećan, igra groteskno.

Kartom lunacije dominira primarno I kuća gde je pozicionirana konjunkcija MESEC/SUNCE na 4° ŠKORPIONA, i II kuća gde je pozicioniran vladar Asc-a VENERA na 24° ŠKORPIONA, u konjunkciji sa MERKUROM na 26° ŠKORPIONA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 4° ŠKORPIONA, koji je aktiviran MLADIM MESECOM tj. aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 16° VAGE, vladarom Asc-a lunacije VENEROM na 24° ŠKORPIONA, ili su u segmentima 12° do 18° KARDINALNIH ili VAZDUŠNIH znakova (Blizanci, VAGA, Vodolija) aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu?

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku ŠKORPIONA uticati na vas?
generali osiguranje

PRIMARNO OKTOBARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 16° VAGE
* vladar Asc-a lunacije VENERA 24° ŠKORPIONA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 4° ŠKORPIONA
* Mc karte Mladog Meseca na 19° RAKA i vladar Mc-a MESEC 4° ŠKORPIONA
* Ic karte Mladog Meseca na 19° JARCA i vladar Ic-a SATURN 15° JARCA

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK