Jupiter,saturn,neptun i uran u ovnu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter je planeta koja se odnosi na veru, nadu, širenje znanja, obrazovanje, lična uverenja, religijske i filozofske stavove o nečemu, kao i na prirodni optimizam i sreću. Jupiter u znaku Ovna se onda odnosi na način na koji Jupiter dolazi do tih stvari, dakle ova osoba ima potrebu da nametne svoja uverenja drugima, može biti sjajan motivator, jer pionirski duh Ovna usklađuje sa tendencijom širenja svojih zamisli i ideja na druge.

To je osoba koja voli praktična (Ovan) znanja (Jupiter). Jupiter u Ovnu se odnosi na sopstvene ideale, osoba koja može imati visoko mišljenje o sebi i onome što radi. Ova osoba ima stalnu potrebu da širi svoja znanja (Jupiter) na način koji je brz, energičan, direktan, praktičan i konkretan (Ovan), pa možemo zaključiti da je to osoba koji više voli radionice i projekte, nego učenje iz knjiga i analitičan rad.

Saturn je planeta restrikcija, granica, autoriteta, zakona, obaveza. Saturn u Ovnu ne voli obaveze, autoritete, jer brzopletost Ovna ne voli spore, zakonske i proceduralne stvari. To su ljudi koji sprovode zakon na svoj način, zato mogu imati problema sa radom u državnoj firmi. Saturn u Ovnu voli strukture i sisteme podložne menjanju, on ima stalnu tendenciju da redefiniše postojeće, da uvodi neke smernice, izmene i tome slično.

Saturn znači i ograničenja i restrikcije, pa ova osoba može imati i problem sa samopouzdanjem ili da bude prinuđena da jako rano preuzme odgovornosti svoje porodice na sebe. Može imati strah (Saturn) od preduzimanje neke akcije (Ovan), pogotovo ako misli da može pogrešiti. Ova osoba brine (Saturn) o toma kako nešto radi i koje akcije preduzima (Ovan).

Dakle, sve što smo radili ovde je da smo kombinovali ključne reči planeta sa ključnim rečima znakova, gde se planete odnose na imenice, a znaci na prideve. Njihova funkcija je da detaljnije pojasne značenje planete.

Uran se sa druge strane odnosi na bunt, haos, reformu, nekonvencionalnost, šokove… sa Uranom u Ovnu imamo progresivne ideje, nova otkrića u nauci, ali i diktaturu, preterani individualizam i bunt koji je u funkciji pokazivanja, a ne prave promene. Uran u Ovnu se odnosi i na nova otkrića u oblasti hirurgije, ali i na porast svesti o sopstvenoj slobodi i odgovornosti.

Mislim da ovom konceptu najviše odgovara New Age teorija koja je zasnovana na slobodi čoveka. Čovekova snaga se poistovećuje sa Božijom, čovek se naziva Bogom, ali ne u smislu ponižavanja religijskog koncepta Boga, već veličanja značaja ljudske energije (Uran) u menjanju i kreiranju novog okruženja (Ovan).

Neptun se odnosi na bezuslovnu ljubav, film, muziku, snove, iluziju, inspiraciju, hipnozu, jedinstvo, misteriju, tečnosti. Neptun u Ovnu bi se odnosio na zapaljivu tečnost (na primer benzin), bezuslovnu ljubav prema Sebi (Ovan), iluziju o Sebi. Osoba sa Neptunom u Ovnu može biti veoma ograničenih uverenja, koja mogu ići od samoljublja do veoma konfuzne slike o sebi.

Ove osobe takođe mogu imati problema sa samopouzdanjem, nejasnim definisanjem prioriteta u životu, nemogućnošću da se organizuju. Mogu imati tendenciju da pomažu ljudima koji su bolesni ili koji su preživeli neku traumu. Takođe im se može desiti da u životu imaju neku situaciju davljenja ili gušenja, jer Neptun označava tečnosti, a Ovan glavu. S tim da kada govorimo o gušenju, možemo pomenuti i simboliku Blizanaca, jer vladaju plućima.

Ove osobe mogu preterano koristiti steroide ili biti opsednute svojim telom i mišićima. Ako Neptun označava film, onda Neptun u Ovnu označava akcioni film.

Pluton se odnosi na fobije, opsesije, strahove, izolaciju, smrt, rađanje, kriminalne radnje, podsvest. Pluton u Ovnu se odnosi na udarce glave, unutrašnja krvarenja, povredu glave pri rođenju, kriminal koji uključuje nasilje. Ovde se nasilje vidi kao vid dokazivanja, pobede i slanja neke poruke o sebi.

Pluton u Ovnu govori o procesu transformacije kroz takmičenje sa samim sobom, može imati veliki prag bola, sklon padovima, povredama, a može ih i namerno izazivati. Pluton u Ovnu je osoba koja voli eksplozive.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €