Astrofon21

Jupiter kvadrat Uran tranzit-Nepovoljan period u životu za bilo kakve poslove sa učenim ljudima!

Nepromišljen plan za ekspanziju može voditi u katastrofu, čuvajte se nepromišljenog zaključivanja i ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Budite oprezni ukoliko pokušavate da se obogatite kroz brze poslovne poduhvate, jer tokom ovog tranzita nećete imati uspeha. Nepromišljena poslovna partnerstva vas mogu koštati mnogo a iznenadne teškoće se razvijaju tokom putovanja – ukoliko ste u mogućnosti odložite put.
Ljubav prema slobodi i nezavisnosti, revolucionarne ideje, suprotstavljanje, netaktičnost, preterivanje, izuzetna unutrašnja tenzija koja se može osloboditi, preuranjeni postupci, filozofski, religiozni ili politički sukobi.
Nepovoljan period u životu za bilo kakve poslove sa učenim ljudima. Prisutna je opasnost gubitaka od špekulacija ili zbog pogrešnih poslovnih poteza. To je i vreme nepovoljno za promovisanje ili unapređivanje pronalazaka, otkrića ili uplitanje u reformatorske pokrete, pošto je prisutna podložnost zastranjivanju u fanatizam, praznoverje ili preterana usrdnost.

Pod ovim izazovnim tranzitom možete biti uvučeni u rizične akcije koje bi mogle da imaju neočekivane i negativne posledice koje vi niste u stanju da procenite.Čak i da procenite da je to teško, treba da što pažljivije planirate i delujete krajnje oprezno. Vaši snovi su kule u oblacima a vaše trenutno ponašanje teži da bude kao neposlušno dete koje ne mari nizašta osim da radi po svojoj volji. Trenutno ste programirani da sprovedete reformu, ne obazirući se puno na cenu i mada ste u duši vrlo humani, mogli bi biti skloni da odbacite vaše svakodnevne obaveze što će najverovatnije napraviti probleme drugima. Verovatno jadikujete nad stanjem u društvu pre nego što imate da ponudite bilo kakve alternative.
Verovatno želite da budete slobodni, ali ne znate kako izgleda sloboda. Privilegije koje tražite imaju tendenciju da budu sebične, što vam neće doneti mnogo simpatija od strane drugih. Bilo bi bolje da iskoristite vreme da razmotrite šta bi želeli da promenite i koje promene su izvodljive, pre nego što drugima utuvite u glavu te fiks ideje. Najveći izazov ovog tranzita je da glava ostane hladna. Iskoristite priliku i nemojte zanemariti vašu odgovornost ako želite da od toga profitirate.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM