Astrofon21

Jupiter kvadrat Saturn-Žudite da promenite nešto u organizaciji života

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 11° do 18° Blizanaca, Device, Strelca ili Riba, a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, Strlac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Kolebanje, neodlučnost, neprijatne promene, problemi sa stalnim mestom boravka, promena saradnika, neuspeh, problemi sa zakonom, sklonost ka bolestima.
Iskoristite prve dane proleća za provere, očekujte iskušenja koja isprobavaju vašu veru i čestitost. Sumnja, nepoverenje, nemar pa čak i pravo nepoštenje mogu biti aktuelni tokom čitavog ovog perioda. Mogući gubici novca, položaja i ugleda. Treba sačuvati svoju veru, držati se ličnog integriteta i verovati u nepromenljivu i besmrtnu prirodu Istine, kako biste prebrodili ovo razdoblje i povratili sve što je biio privremeno izgubljeno.

Žudite da promenite nešto u organizaciji života. Neke od planiranih aktivnosti u koje ste ulagali energiju nije se ostvarilo i zato biste trebali pažljivo razmotriti želite li da nastavite sa ulaganjem vremena i energije u te projekte. Sponatno ćete izbegavati ljude koji osporavaju vaš način života, ili ste nezadovoljni razvojem poslova, ili te razmišljate o profesionalnoj promeni i prekvalifikaciji. Ako tolerišete mnogo toga da bi ispunili vaše obaveze i ispunili očekivanja drugih sada je trenutak da sa tim prekinete i razmislite o tome u kom pravcu želite da usmerite svoj profesionalni plan.

Zbog izazovne prirode ovog tranzita proces transformacije će pratiti izvesna tenzija i nemir, a postoji opasnost da postanete pomalo konfuzni. Naravno, rešenje se nalazi na nivoima ličnih potreba, Zato brižljivo odmerite sve adute “za” i “protiv” pre nego što integrišete nove elemente u vaš život a prevazidjene odbacite. Kontradiktorni principi se sukobljavaju, jer je ekspanzivni Jupiter u tranzitu za restriktivnim Saturnom.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK