Astrofon21

Jupiter konjunkcija Pluton -odložie potrebu da po svaku cenu opravdate očekivanja drugih!

Svakih trinaest godina Jupiter donosi ekspanziju, ovog puta sada u potpunosti izmenjenog izraza zbog intenzivne konjunkcije sa Plutonom.

Tokom 2020. godine Jupiter i Pluton započinju novi ciklus na stepenu Riba (24°) fiksnog reda zodijačkog znaka Jarca, gde je i Saturn takođe prisutan u zodijačkom znaku Jarca tokom većeg dela godine (izuzev perioda 23.03. do 03.07. kada Saturn tranzitira zodijačkim znakom Vodolije).

Godine 2020. je započela konjunkcijom Saturna i Plutona, a završava se konjunkcijom Saturna i Jupitera, a tranzit Jupitera tokom 2020. povezuje simboliku Jupitera sa Saturnom i Plutonom.

Jupiter i Pluton usmeravaju nas na rast, na temelje koji su kreirali aktuelne okolnosti, kako bismo otkrili šta je zaista važno. Pred nama su prilike da obnovimo viziju sa mogućnostima kroz suočavanje sa teškoćama, tačnije kroz suočavanje sa svim teškoćama koje su započele tokom 2019. godine tokom perioda ranijih konjunkcija Saturna i Plutona koji su tada započeli novi ciklus

Jupiter i Pluton formiraće tri konjunkcije tokom 2020. godine, darujući nam prilike za uvide u produženi period od aprila do novembra. Jupiter će svoju prvu konjunkciju sa Plutonom imati 4. aprila 2020. na 24° stepenu Jarca i Jupiter i Pluton će se kretati u tom intervalu direktno. Krajem juna, (30. juna 2020.) konjunkcija Jupitera i Plutona je ponovo aktivna na 24° stepenu Jarca, ali će se tom prilikom i Jupiter i Pluton kretati retrogradno. Konačno, nakon što su Jupiter i Pluton napustili obe stanice retrogradnosti, ponovo će 12. novembra 2020. formirati svoju poslednju konjunkciju na 22° stepenu Jarca.

Kao rezultat toga, možemo očekivati da će početna ideja o promenama koje opisuju spajanje Jupitera sa Plutonom biti generisana u aprilu, sa važnim preokretom događaja ili potrebnom revizijom koja će se dogoditi u junu i julu, i koja će zahtevati integraciju i razmatranje dostupnih rešenja koji će omogućiti da efikasno nastavimo dalje ostvarujući inicijalne ciljeve. Do novembra, lagano i postepeno naučićemo kako da se prilagodimo svemu što se dešavalo od početka kalendarske 2020., i moći ćemo da razumemo kako ubuduće raditi sa uvidima i ciljevima koje smo kreirali.

Budući da se konjunkcija Jupitera i Plutona dogadja u zodijačkom znaku Jarca, pod vladavinom stabilnog Saturna, ona donosi svojevrsna testiranja staiblnosti koji minimiziraju svaki potencijalni višak i prilike za ekspanziju Jupitera.
Jupiter, Pluton i Saturn koji tokom 2020. tranzitiraju kroz Jarca donose lekcije sazrevanja i preuzimanja odgovornosti koje se neguju kroz prihvatanje prirodnih ciklusa promena. Kombinacija Jupitera i Plutona može pobuditi ekstremnu ambiciju za razvojem lične moći pojedinca, ali njihov tranzit kroz Jarca zajedno sa Saturnom znači da ćemo prilagoditi težnje da se suprotstavimo ograničenjima sa kojima se suočavamo u pogledu materijalnih resursa i raspoloživog vremena i prostora.

Sve teškoće ili krize koje pretrpimo tokom ovog intervala omogućiće reviziju svega što je neophodno negovati i razvijati kako bismo kreirali stabilniju i produktivniju budućnost, ali i šta je neophodno otpustiti.

Dar Jupitera koji je tokom 2020. tako često u Plutonovoj senci u znaku Jarca je njegova sposobnost da nas vodi ka prepoznavanju dubljih vrednosti, daleko ispod površine svih postojećih materijalnih okolnosti. Tako ćemo postepeno i sve jasnije sagledavati sve korene forme, i otvoriti vizije onoga što se može očitati sa dubljih ličnih podsvesnih nivoa.

Jupiter u konjunkciji sa Plutonom definitivno donosi izuzetno intenzivan, predan fokus na sve nivoe ličnog odnosa prema poslovanju, koji se širi izvan onoga što uslovljavaju uticaji društva koji su poslednjih decenija tako jasno strukturisali forme mogućeg i nemogućeg. Zahvaljujući Saturnovom tranzitu kroz zodijački znak Vodolije (23.03. do 03.07.) želja za oslobodjenjem od davno strukturisanih formi donosi i nove ideje, i prve rezultate. Mnoge od njih će nakon jula i do kraja kalendarske 2020. zahtevati definitivno raskidanje sa prevazidjenim obrascima ponašanja i dugoročno kreirati temelje za promene koje ćemo osvestiti kroz rutinsku primenu tek tokom 2021.

Regenerišući uticaji Jupitera i Plutona će nas radovati tek nakon što se u potpunosti prepustimo trenucima stvaranja, postanemo sasvim zaokupljeni transformisanjem nematerijalnog u materijalno.

Stoga, umesto da se preterano vezujete za potrebu da vaše odluke i postupci budu vrednovani najpre sa spoljnih nivoa, odložie potrebu da po svaku cenu opravdate očekivanja drugih, i dozvolite manifestaciju Jupiter/Pluton konjunkcija koji razotkrivaju suštinsku, unutrašnju svrhu koju ste oduvek žudeli da spoznate.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM