Astrofon21

Ji Djing Heksagram 61 Džung fu, Unutrašnja istina

61 SHUNG FU Istina
Na poslu i u privatnom životu imate posla sa ljudima koji se ponekad ponašaju glupo i koji uz puno teškoća mogu da shvate misli i osećanja drugih. Jedini način da doprete do takvih ljudi jeste da smireno i istrajno objašnjavate svoje postupke i motive. Takva objašnjenja treba ponavljati i ponavljati. Vitalno je da nadjete pravilan pristup prema onima sa kojima radite ili se družite. Važno je da nikad ne gubite živce sa takvim ljudima, ma kako izgledali glupi ili bezosećajni.

61 Džung fu Unutrašnja istina
Gore: SUN- vetar, drvo
Dole: DUEl- jezero, močvara

Unutrašnja istina. Svinje i delfini*. Sreća. Korisno je preći veliku vodu. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

UVID, UNUTRAŠNJA ISTINA
Vreme je povoljno za ona važna ostvarenja koja se postižu snagom UVIDA Da bi se UVID stekao, neophodno je imati poverenja u svoju unutrašnju snagu i ispravnost svog karaktera, istovremeno se prepuštajući uplivu postojeće situacije. To je najbolji način da se situacija razume. Ideja heksagrama može se uporediti sa kineskom ratničkom veštinom Tai Ča Čuan gde se (naizgled) povinujete svom protivniku da biste iskoristili njegovu snagu i razumeli njegov potez. Jer, da bi ga savladali, potrebno je znati gde i kako usmeriti odgovarajući napor. Problem je, dakle, kako koordinirati svoje snage da bi se uz minimum trenja dobio maksimum efekta. Majstori ove veštine imaju običaj da kažu: “Čovek koristi četiri unce da bi oborio huljadu funti. “
Jednom kada se prepustite predmetu svog pitanja, budite potpuno otvoreni i bez predubeđenja u pogledu njegove prave prirode. Prevaziđite objektivnost uplovivši u čisto posmatranje i prihvatanje. I pošto ste dopustili svom umu da bude potpuno pod uticajem onoga što ste osmotrili i doživeli, zaustavite se. Vratite se nazad u sebe, ponevši sa sobom duboko razumevanje i UVID zasnovan na ličnom iskustvu. Zamislite sebe kako preuzimate nečije tuđe obličje ili stavljate se na mesto nekog drugog. Koristeći se empatijom nećete izgubiti svoja gledišta ili ugroziti svoja načela, već ćete steći vredan UVID u nešto što zapravo vlada jednim delom vašeg života. Ovakav UVID predstavlja veliku prednost za vas. Znaćete u svim okolnostima šta smete a šta ne smete da izgovorite, kakvu neophodnu ali minimalnu akciju da preduzmete, kakvih stavova da se držite da biste bitno uticali na događaje.
U svojim odnosima, gradite svoja poznanstva ili prijateljstva na višim istinama, ne gubeći vreme u površnim vezama i ispraznim zadovoljstvima. To će stvoriti neraskidive, trajne spone. Uopšteno posmatrano, vreme je povoljno za uspostavljanje dublje prisnosti sa ljudima koji vas okružuju i za međusobnu razmenu energije u cilju postizanja značajnih ciljeva. Uz sve to neophodno je ispravno isavesno delanje, da bi se izbegle laži i iluzije koje mogu da zasene UVID. Jednom kada ste steknete UVID, više nema potrebe da činite radikalne i nasilne korake i tako uspostavljate harmoniju i pravdu. Nekoliko blagih i pravilno usmerenih reči učiniće čudo.
Razvijajući sposobnost UVIĐANJA, vremenom ćete razviti karakternu crtu koja će vam sasvim sigurno olakšati odnose sa okolinom. U sadašnjem trenutku uočljiv je sklad sa kosmosom. Ostvarujući svoj UVID, možete vizionarski voditi druge, ili pak odabrati povučen život u miru i zdravlju.
Dejstvo gornjeg trigrama SUN, prodorni uticaji, naglašeno je i pojačano udizanjem donjeg trigrama DUEl, otvorenosti. Čovek otvorenog ponašanja postiže duboko poimanje situacije, odnosno UVID u nju. UVID je nužan pre preduzimanja bilo kakve akcije. U statičnom obliku, heksagram govori o tome da ne možete delovati na predmet svog pitanja, niti on na vas, sve dok se među vama ne uspostavi prava povezanost. Odmah krenite da radite na tome.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM