Astrofon21

Ji Djing Heksagram 59 Huan Raspršenje

59 Huan Raspršenje
U sitaciji ste u kojoj se traze nesebičnost i plemenitost, posebno kada se radi o nekoj novoj aktivnost ili poduhvatu. Morate izbegavati mentalnu i emocionalnu strogost, mirno razmotrite nove ideje i pristupe. Ako zaista želite da postignete svoje ciljeve morate biti spremni na rad – i igru u saradnji sa drugima.

59 Huan Raspad
Gore: SUN – vetar, drvo
Dole: KAN – voda, ponor

Raspad. Uspeh. Kralj se približava hramu. Korisno je preći veliku vodu. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu.

PONOVNO UJEDINJENJE, RASTURANJE
Sve civilizacije u istoriji doživljavale su onaj veliki trenutak kada se neprijateljstva među frakcijama istope i nastane opšte oduševljenje u predavanju zajedničkom cilju. Mada retke i izuzetne, ovakve prilike duboko utiču i na civilizacijski razvoj i na blagostanje pojedinca. Američki državnik Bendžamin Frenklin je izrazio značaj PONOVNOG UJEDNINJENJA rečima: “Ako ne budemo složni, izvisićemo”.
Sve kulture imaju svoje društvene, političke i religijske rituale, kojima se ostvaruje duhovno jedinstvo, ukidaju razlike i ponovo ujedinjuju srca i misli ljudi. Preduzmite sada sve potrebne korake i ponovo ujedinite sebe sa svojom sredinom. Vreme je da izađete iz izolacije, jer ona sada donosi unutrašnji razdor i blokira kreativnu energiju. Posvetite se nekom cilju ili zadatku od stvarnog značaja za svet, ili učestvujte u nekom događaju koji će okupiti sve članove zajednice. Svi takvi poduhvati će sada biti pozitivno emocionalno obojeni.
Osobe uposlene na kreativnim projektima treba da ostvare komunikaciju sa svim društvenim slojevima. Ukoliko želite da očuvate pravu stvaralačku nit, izbegavajte elitizam i egotizam. U svoje delo utkajte simbole, ritmove i obrasce koji su inspirisali ljude u svim vremenima. Potrudite se da savesno ispunite društvenu obavezu umetnika – PONOVO UJEDINITE ljude s njihovom realnošću. Ovo važi i za sve druge poslove. Stvarajte dela koja su funkcionalna i privlačna za najširu moguću publiku.
Ovo je posebno povoljan period za lične i porodične odnose. Porodica je neposredan odraz društva, njegova najmanja jedinica. Kada neko društvo ili neka porodica ne poznaje svoje korene, ne može ni da zna kuda ide. Bez periodičnog obnavljanja i PONOVNOG UJEDINJAVANJA članova porodice, bez upražnjavanja religijskih rituala i održavanja porodičnih tradicija ili porodičnih razonoda, članovi se sve više udaljavaju jedni od drugih, gubeći dodir sa svojim korenima. Ne zaboravite, radi se o najvažnijim odnosima koje imate u životu, zato ako ste se udaljili, učinite napor da prevaziđete razlike koje vas dele. Nađite ponovo izgubljeni sklad.
U okviru Sopstva, vreme PONOVNOG UJEDINJENJA je u direktnoj vezi sa vašim duhovnim razvojem. Obnovite svoju unutrašnju veru. Kroz samospoznaju, obnovite vezu sa svojim pravim, najdubljim izvorom, i ujedinite se sa njim.
Donji trigram ljudskih odnosazauzima KAN, misterija.
U njega prodire SUN, nežno dejstvujuči iz gornjeg trigrama kosmičkih ideala.
PONOVNO UJEDINJENJE bez promenljivih linija simbolizuje neprekidnu izolovanost čoveka od njegovih pravih korena. Baš zbog toga vi ne razumete pravu prirodu svog pitanja. Bićete zbunjeni sve dok ne razrešite misteriju. Odgovor potražite u sebi, iznutra; prevaziđite egocentričan način posmatranja, sagledajte celokupnu sliku – otkrijte mesto odakle potiču sve stvari.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM